לשים את העגיל אפילו שאבא לא מסכים?

ע בת 15 | כתבה את השאלה ב-01/09/15 בשעה 19:39

שלום אסקפיפול
מאז ומתמיד אהבתי פירסינג במיוחד בשפה ובאף. אני חושבת שזה ממש יפה לא משנה בנים או בנות.
ההורים שלי דתיים ואני לומדת גם בבית ספר דתי אבל אני בערך מלפני שנה הפסקתי להיות מאמינה אבל אני שומרת והכל בגלל ההורים שלי כי אני באמת רוצה לכבד והכל...
אז לפני בערך חודש אמרתי לעצמי שאני לא רוצה להפסיד את התקופה הכי מדהימה בחיים שלי בגלל התחשבות בהורים אז אני החלטתי להזמין מהאינטרנט עגיל מזויף ששמים אותו גם באף גם בשפה וגם באוזן יש הרבה אפשרויות איפה אפשר לשים אותו הוא נראה כמו חישוק כזה.
זה הגיע לפני כשעתיים ואיך שזה הגיע הביתה מיד רצתי למראה ומדדתי אותו ולא שמתי לב שאחים שלי רואים את זה ושסיימתי לשים ישר אח שלי התקשר לאבא ואמר לו שעשיתי עגיל בפה ואבא שלי ענה שאם היא עשתה אני בא הביתה וחותך לה את הלשון!!
פשוט נמאס לי!!! אני יודעת שאבא שלי מאוד קיצוני לגבי עגיל באף אז אמרתי לעצמי שאני יכולה להתפשר ולשים בשפה כי גם שם אני אוהבת אבל זה ככ מעצבן שאני צריכה להפסיד דברים שאני אוהבת בגלל אבא!! אמא שלי הכי תומכת ומדהימה שיש אבל אני לא בטוחה שהיא תסכים לעגיל.
וששמתי אותו באמץת הרגשתי שמחה ובאמת שזה מה שאני רוצה אני אבל לא אעשה עגיל אמיתי באמת מתוך התחשבות באמא ואבא שלא מסכימים. אני מודעת לזה שאני קטינה ואני באחריותם אבל אני לא רוצה לוותר על דברים שאני אוהבת בגלל זה.
אני צודקת?