לא יודע מה לבחור, האם שירות לאומי בגלל המצב הנפשי יפצה על אי-שירות צבאי?

מבולבל בן 17 | כתב את השאלה ב-03/09/15 בשעה 14:47

שלום לכולם
אני בן 17 עברתי כמה זימונים ללשכת גיוס והזימון האחרון שלי היה סיכום פרופיל מפה לשם סיפרתי לרופא תרופות שלקחתי ולוקח וטיפול פסיכיאטרי שאני עובר ותוך זמן קצר מצאתי את עצמי בחדר עם קבנית ששואלת שאלות ופשוט עניתי לה את האמת ולא הסתרתי כלום... היא סיכמה את הפגישה בכך שהיא לא חושבת שמסגרת צבאית תתאים לי אחרי כל הקושי שעברתי ולדעתה בשירות לאומי אני אתרום יותר למדינה ... המצב הוא כזה אני מבין מה שהיא אמרה ואת האמת אני גם קצת מסכים איתה אבל קיבלתי ממנה זימון לפסיכיאטר צבאי לעוד חודש וחצי וזמן לחשוב על דעה משלי להציג בפגישה ומה אני רוצה שיקרה ולפי זה תתקבל החלטה סופית ובנתיים היא רשמה שהיא ממליצה על פטור משירות צבאי.
עכשיו אני קצת מבולבל מה לעשות כי באמת לא ציפיתי לצאת עם אופציית פטור ביד מהלשכת גיוס באותו יום. אני גם מאוד פוחד מההשלכות של אי שירות בצבא ולא יודע אם אכן שירות לאומי מפצה עלזה. באמת שאני לא יודע... אני מעדיף לשמוע עצה מאנשים אנונימיים שלא מכירים אותי...

מה לעשות?

שירות לאומי

שירות צבאי

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"