איך נפרדים ממישהו בצורה יפה?

בת בת 24 | כתבה את השאלה ב-31/08/15 בשעה 22:00

אני מעוניינת לשאול איך נפרדים.
אני לא רוצה לעשות מזה סיפור אלא להפרד יפה, להתחיל אולי פרק חדש ולחפש אולי מישהו מתאים יותר.
אני רוצה לסיים תקופת סבל. תקופה שכשאני מסתכלת לאחור אני שואלת את עצמי בשביל מה כל זה בכלל ?
אני כן חושבת שזוג כדי לקרוא לעצמו זוג, צריך לעבור אי אילו משברים חזקים כדי להצדיק את עומק הקשר אבל מה שכבר עברתי זה יותר מדי לדעתי, ביחוד חוסר אמון שלדעתי לא אוכל לתקן יותר בחיי, עם כל הרצון והוא קיים, אני רוצה לאפשר לעצמי לנשום.
וזהו, הגיעה גם השעה שלי לרצות ולהגשים נשימת אוויר. כולם נושמים, גם אני רוצה.

איך עושים את השלבים האלה, אשמח לקבל עצות ממי שעבר והצליח.
תודה רבה!!!