מצורף שיר רקע

הזמן

דווח

נהל

מטאלקור ודת'קור בישראל

You Only Live Once בן 26 | כתב את השאלה ב-16/08/15 בשעה 16:06

היי לכולם.

רציתי לשאול אם מישהו יודע ומכיר על מקומות טובים בת"א ובמרכז של מוזיקת מטאלקור ודת'קור. אני הייתי בכמה ברים ומסיבות בעבר, אבל זה היה יותר heavy metal, נו מטאל ופוסט הארדקור.
אני מחפש מקומות באמת טובים, ששמים להקות כמו BMTH ו- Suicide Silence.

חברה שלי בכלל לא מתחברת (הגבול שלה זה פנטרה), ויש לי כמה חברים ששומעים heavy metal מטאלקור אבל דווקא את השירים יותר עדינים (נניח Tears Don't Fall של BFMV או The Death of Me של AA).
אבל אני בטוח יש פה אנשים רציניים.

הוספתי את אחד השירים היותר מוכרים של Suicide Silence בשביל המחשה (מטורף שהייתי בין ה-10 אלף הראשונים). Mitch Lucker, אחד מגדולי הזמרים בכל הזמנים, לא ישכח!

ואל תתביישו, תגידו הכל חופשי. גם אם אתם מעל 30 או מתחת ל-20...

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"