"הוא לא מפסיק לשחק בסוני"

אליזבת בת 36 | כתבה את השאלה ב-30/06/11 בשעה 21:05

נמאס לי! נמאס לי! נמאס לי! כבר לפחות חצי שנה שהבן שלי (בכיתה ד') מרותק למסך הטלוויזיה ומשחק בסוני הזה. החיים שלו פשוט חיים סביב המשחקים האלה ואני מפחדת שזה ידפוק לו את המוח. הוא כ"כ מרוכז במשחקים האלה שלא חשוב מה יקרה סביבו זה לא יזיז לו.

מצבו בלימודים ממש צנח, חברים באים אליו בשביל הסוני ואין בניהם בכלל תקשורת חוץ מזה, הוא עושה לי טובה שהוא אוכל והוא רב עם כל המשפחה על הטלוויזיה. הוא פשוט מכור באופן שנראה לי מטורף!!!

מה אני אמורה לעשות במצב הזה?

<p>מה אתם הייתם עושים?</p>

מחרימים את הסוני

נותנים לו לשחק חופשי

מגבילים את זמן השימוש בסוני

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"