איפה כדאי לגור בת"א?

רק עכשיו משתחררת בת 20 | כתבה את השאלה ב-15/08/15 בשעה 15:20

היי חברים, אני תכף משתחררת מהצבא ואני מתכננת לעבור לגור בת"א.
תמיד שנאתי את העיר כך שנוצר מצב שאני לא מכירה אותה בכלל.
אני אסביר לכם מה הסיבות שלי למעבר ואולי תוכלו לעזור לי ולהכווין אותי באיזורים.
הסיבות:
1. הזדמנויות תעסוקה - אני מחפשת עבודה שיש בה רווח טוב, בעדיפות למלצרות בבתי מלון שיכולה להיחשב מועדפת (הבנתי שמרבית המלונות נמצאים באיזור קו החוף כך שהאיזור הזה הוא כיוון טוב).
2. מקומות בילוי לצעירים - אני עדיין לא בת 21 אפילו ואני רוצה קצת לחוות את ההווי התל אביבי, מקומות ייחודיים ופאבים מעניינים זה אחלה.
3. אני מאוד אוהבת שטחים פתוחים וטבע כך שאם יש פארק באיזור זה יהיה נהדר.
4. מיקום מרכזי + תחבורה ציבורית נוחה.
5. מחיר סביר למגורים עם שותפים (בערך בסביבות ה2000 ש"ח לבן אדם).

חשוב לציין - שיקולים שלא מעניינים אותי -
1. מקומות חנייה - אין לי רכב ואין לי כוונה לקנות בזמן הקרוב אחד. תח"צ הכי חשוב!
2. יוקרה - אני לא מחפשת צפונבונים. להפך, חבר'ה טובים וכיפיים, בלי שרק יעשנו סמים ויעשו מסיבות עד אמצע הלילה (רק מדי פעם ;))

ברור לי ששום איזור לא עונה על כל השיקולים שלי וזה תמיד ילך יתרונות מול חסרונות.
אשמח אם תוכלו לעזור לי! :)

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בית, שכנים ושותפים "