9 חודשים בזוגיות, מרגיש שהיא מנצלת אותי

בדוי בן 28 | כתב את השאלה ב-05/08/15 בשעה 09:58

אז ככה, הכרנו דרך הפייסבוק, זה התחיל בהתכתבות ואחרי חודש בערך נפגשנו.
היא באה מבית עני יחסית, היא בחובות..ואני לא עשיר..אבל חסכתי את כספי לאט לאט..
עד היום 9 חודשים כבר ביחד, היא לא הוציאה שקל עליי.
אנחנו יוצאים המון, בתי קפה, צימרים, בתי מלון, היא גרה מאוד רחוק ממני, אז הנסיעה לבד אליה כל פעם עולה לי הרבה, כל סופש יוצא שאני מוציא המון על הבילויים ..אני אוהב לפנק..
הבעיה שהיא התרגלה לזה ועם הזמן שעובר אני מרגיש שהיא מתחילה לקחת אותי כמובן מאליו , וזה בסדר שרק אני מוציא כספים והיא כלום. כל פעם התירוץ שלה שאין לה ואין לה..למרות שאני מבין קצת בעניינים האלה ועזרתי לה בכל מה שקשור להחזר החוב וכו, והיום אחרי 9 חודשים היא כמעט סגרה את כולו. אני אתן דוגמא לטו באב, יום האהבה קניתי לה המון..ופינקתי אותה..והיא בתמורה לא עשתה כלום בשבילי, זה נורא פגע בי.
יום שבת האחרון זה הגיע לשיא, שהיא רצתה להזמין בגד ים, אז היא לקחה את הלפטופ שלי והזמינה באינטרנט דרך האשראי שלי. ממש חוגגת עליי, כאילו אני מליונר. אני כולה בחור בן 28 שכיר , מעמד הביניים, לא יותר.
אם לא הייתה אהבה אמיתית מזמן הייתי חותך, אבל יש אהבה וזה מה שמחזיק אותי
התחלתי קצת לשקר ולבחון אותה ולהגיד לה שנכנסתי למינוס לאחרונה ונצטרך קצת להוריד הילוך בכל מה שקשור לציאות ובילויים. סוף אוגוסט הזה נורא רציתי לקחת אותה ליוון אבל כנראה שאני יוותר כי אני מרגיש ממש שהיא חוגגת עליי, ולא מעריכה.

זהו, הוצאתי את זה