חברה טובה חוגגת יומולדת ולא באלי ללכת כי היא התחילה להיות מגעילה

עצבנית בת 20 | כתבה את השאלה ב-04/08/15 בשעה 20:02

היי אז ככה. יש לי 2 חברות טובות עוד מתקןפת היסודי . תמיד היינו שלישיה והיינו תמיד יחד. כבר 10 שנים פחות או יותר שאנחנו מוגדרות כחברות טובות מה שבאמת היינו. אבל מה תמיד הרגשתי שאני הצלע השלישית. תמיד הן היו ביניהן מדברות יותר ואותי פחות כוללות בשיחה, תמיד האחרת החמיאה לשנייה נקרא לה שני(שם בדוי) ואמרה כל הזמן יווו איך שני רזה וואי איזה שיער מהמם וחלק יש לה עור חלק ומושלם בקיצור אין שני מושלמת ואותי תמיד השאירו בצד בקושי החמיאו . לא נשארתי פרייארית ומצאתי חברות אחרות אבל עדיין הן היו חברית טובות אז קשה להתנתק. עברו השנים התגייסנו כל אחת למקום אחר, הקשרים טיפה התרופפו אבל עדיין נשארנו בקשר . התחלתי לקבל קצת יותר ביטחון , מצאתי בן זוג שהן ישר שללו בגלל המוצא שלו, הן גזעניות יחסית) אני עכשיו יפה יותר, מטופחת , משקיעה בעצמי , ירדתי במשקל , שיניתי אאוטפיט ובקיצור נראית ממש פצצה יחסית לעבר( לא שאז הייתי מכוערת כן פשוט הורידו לי את הביטחון לריצפה) יש לי חברות חדשות והכל טוב כביכול. אבל, מה הן לא יעשו כדי להחזיר לעצמן את הכוח. כל פעם שאני נפגשת עם אותה שני היא ״נחמדה״ והכל אבל ישר יש לה על מה לקטול אותי. כל הזמן. וואי המכנס שלך גבוה מדי תורידי את זה, מתי תעשי שוב גשר בשיניים? השיניים שלך התעקמו שוב(מה שלא נכון) וואי תסדרי גבות ועוד ברכות יפות כאלה. לפעמים היא זורקת מחמאה על זה שהגוף שלי נהיה הורס אבל עדיין היא עושה את זה במאמץ רב מצידה. התחלתי לשנוא אותה בסתר. חברות שלי מהתיכון אוהבות אותה מאוד והן תיכננו לי אז מסיבת יומולדת עלובה למדי שכללה ארוחה במסעדה ובקושי התייחסו אלי כל הערב רק דיברו וצחקו מבדיחות של שני. ועכשיו פתחו לכבודה קבוצה בווצפ על ללכת לגלישה על הקרח או פיינטבול ואחכ לסעודה באיזה מסעדה ומלא בנות יבואו והן עושות מזה טררם שלם. אני ממש מתוסכלת מזה ועצובה ממש. לא באלי ללכת ליומולדת הזאת! נמאס לי להיות צבועה ולשחק אותה שכיף לי איתה , ממש לא כיף לי כבר עם כל החבורה הזו שמהללת אותה כל היום. אבל אם אני לא אבוא ישאלו למה החברה הכי טובה של שני לא תבוא. מה לעשות? באמת שנמאס לי כבר מכל זה

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"