מתסכל כשאתה נותן לבחורה את כל כולך וככה היא גומלת לך

אבי בן 29 | כתב את השאלה ב-03/08/15 בשעה 15:33

אני אנסה לרשום בקצרה כי זה באמת ארוך וככל הנראה חסר טעם ...
אני בחור רגיש וביישן , מחייך הרבה עם מלא הומור ,
לפני 5 חודשים הייתה לי פרידה ממערכת יחסים של שנה וחצי שאם אספר
לכם מה עברתי איתה אתם תגידו שהייתי דפוק שלא חתכתי את זה קודם ...
לאחר 4 חודשים היא נפרדה ממני לראשונה כדי לנסות לצאת עם בחור אחר ובגלל שהייתי שבור חזרתי אליה ,
ופעם ראשונה שהיא בגדה באמון שלי ויצאה עם אחר מאחורי הגב שלה ,
זה גרם לי לחשוד בה ולהיכנס לה לפייסבוק לראות מה קורה ...
עם הזמן היינו רבים פה ושם על כל מיני דברים שלא היינו מסכימים להם ,
והיה פיצוץ שגרם לנו לנתק קשר ליום יומיים בגלל העצבים שבמהלכו היא פלירטטה עם גברים אחרים מאחורי הגב שלי , וגם את זה תפסתי ...
עכשיו עזבו את זה , מה לא השקעתי בה , צימרים , רכיבה על סוסים , ארוחת ערב רומנטית שאני עשיתי בבית שלה , מילאתי לה את האמבטיה בפרחים ועשיתי לה אמבט קצף אחרי העבודה שלה , וכל הזמן חיפשתי רק דרכים אחרות לגרום לה להיות מאושרת עם הקטעים הרומנטים הקטנים האלה ...
היא הייתה אוהבת את הדברים האלה ונראה שהיא באמת אוהבת אותי לפחות לי ...
היו הרבה קטעים שבמהלך הקשר היא הייתה קרה אליי , אבל לפחות בהתחלה הרבה אמרו לה : "תיזהרי לתת לבחור הזה ללכת" , אפילו אחותה לפחות בהתחלה אמא שלה , ואפילו המאמנת ספורט שלה , עם הזמן זה השתנה כי היא הייתה מספרת לה סיפורים עליי שאני לא בסדר ודברים כאלה , וגם בסופו של דבר היא לא רצתה לחזור אליי בזמן הפרידה בגלל שכעיקרון אני עובד בעבודה זוטרה והיא כעיקרון צריכה לחשוב על העתיד שלה , שהיא צריכה מישהו שיש לו קריירה , שכביכול חושב למעלה בעבודה נורמאלית , פרט קטן שלא ידעתם , הבחורה הזאת הייתה זורמת מבחינה מינית , וזה ניחן בעובדה ששבועיים אחרי הפרידה היה לה סטוץ , ואחר"כ היה לה יזיז ואחר"כ שוב סטוץ , עכשיו יש לה חבר קבוע מסתבר ...
דודה שלי כעסה עליה ואמרה לי : " אז היא רוצה מישהו עם קריירה שהוא יוכל לממן דירה ( למרות שאני יכול לממן דירה ) שכשהוא יהיה בעבודה היא תשכב עם גברים אחרים בזמן שהוא לא בבית !? זה מה שאתה רוצה !?"
היום לאחר הפרידה הייתי דפוק ורציתי לדעת מה קורה איתה , אני יודע שהיא בקשר עם מישהו חדש והיחס שלה אליו הרבה אבל הרבה יותר טוב
היא כותבת לחברים שלה : " החבר שלי , הבייבי שלי " ונראה שהיא באמת מתלהבת ממנו ,
לגביי היא אומרת לידידים שלה שהייתי הטעות הכי גדולה בחיים שלה ,
אומרת להם שאני שמוק , ומדברת עליי מלוכלך , ועדיין מציצה לי בפרופיל בפייסבוק לפעמים , אז :
א- קשה לי להבין , כי ככה מדברת מול ידידים שלה ואחר כך מסתכלת לי בפרופיל בפייסבוק , כאילו מה הקטע !? עדיין את אוהבת אותי !? עדיין את מתגעגעת אליי !?
ב- איך היא מדברת עליי בצורה כזאת אחרי כל מה שעשיתי בשבילה ,
שהייתי שם כשהיא הייתה חולה , שעשיתי לה קומפרסים שתרגיש טוב ,
שבסילבסטר יצאתי מוקדם מהעבודה כדי להפתיע אותה בחצות במקום העבודה שלה ,
כששוב לקחתי אותה לרכיבה על סוסים , ומה לא השקעתי בקשר שלנו ,
וככה היא גומלת לי !?
זה מעצבן אותי ,
ואם כן טעיתי , תגידו לי מה , זה שלב מתסכל כשאתה נותן לבחורה את כל כולך וככה היא גומלת לך אחרי הפרידה , כאילו הייתי הסטן בהתגלמותו ...
ובכל זאת עדיין מסתכלת לי בפרופיל בפייסבוק איזה 4 פעמים ביום ,
למרות החבר ...
מה זה צריך להביע ?!

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"