אני חוזרת בשאלה וככל הנראה אכזבתי את המשפחה של בעלי

מורן בת 30 | כתבה את השאלה ב-02/08/15 בשעה 11:18

אני בת שלושים חוזרת בשאלה כבר המון שנים ...אבל משומה כשזה מגיע למשפחה שלי אני מסתתרת ומנסה להסתיר את מי שאני . השבר הגדול מבחינתי היה השבוע כשחגגתי לבן שלי ברית והמשפחה שלי הגיעה והמשפחה של בעלי (הוא אגב לא חוזר בשאלה אלא חילוני טהור !) ולא נתתי לגברים שביינהם נשיקה כי היה לי לא נעים מהמשפחה שלי שתראה אותי מנשקת גברים .אצלנו מלבד אבא אין מגע בכלל אפילו לא בין האחים. עכשיו אני מרגישה עם עצמי רע מאוד!!! שאולי פגעתי ככה במישהו ובטוח שמרכלים עלי כל המשפחה של בעלי שאני חיה חיים כפולים ואולי נתפסת בעיניהם כחסרת ביטחון בדרך שבחרתי וזה ממש לא נכון . מה שבטוח הוא שכל כך השקעתי וטרחתי שיהיה יפה ושכולם ייהנו ואני עכשיו סובלת עם עצמי ומרגישה רע מאוד!!! בעקבות איך שהתנהגתי עם האורחים של בעלי שאני מאוד אוהבת אותם...אני ממש מתפדחת להסתכל להם בעיניים
אני מרגישה טיפשה גמורה !!!
בפעם הבאה נשבעתי לעצמי שזה לא יקרה! אבל את מה שעשיתי עשיתי ולא ניתן להשיב ולכן הייתי רוצה לדעת איך אתם הייתם רואים את ההתנהגות שלי לולא הייתם מיצד בעלי?
האם יש דרך לשנות את מה שהם חושבים עלי עכשיו?
תודה מראש ...

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"