מה יש באלכוהול שכולם "נהנים" ממנו? להמשיך בשלי ולא לשתות?

אנונימי בן 19 | כתב את השאלה ב-31/07/15 בשעה 21:28

אני מעדיף לא להזדהות.
חזרתי ממסיבה בבית ריק שהייתה רווית אלכוהול מכל הסוגים.
אני נהגתי אז לא שתיתי.

ידידות שלי התחילו לשתות. אחרי משהו כמו חצי שעה אני רואה בחורה אחת שאני יודע שהיא רוצה אותי הרבה זמן רוקדת כולה שיכורה, מתנדנדת. אני מושיב אותה ומרגיע אותה, מביא לה מים. היא רוצה שאני אשאר צמוד אליה, מחזיקה לי את היד. מנשקת אותי בלחי ואומרת שאני חמוד. היא לא לטעמי, אז לא רציתי לנצל אותה או להשלות אותה. היא מחכה שאנשק אותה, אבל יש לי סטנדרט וכבוד, אני לא מנשק כל אחת.

אני רואה בחורה אחרת, שהחזקתי ממנה עד היום אחראית ורצינית, כולה שפוכה על הספה, מקיאה את נשמתה. כמה דקות אחרי זה, על המדרכה בחוץ עם כמה חברות שעוזרות לה להקיא לתוך שקית זבל.

בחורה אחרת בוכה. אין לה מושג למה. וכל החברות שלה סביבה מרגיעות אותה.

אני לא שתיתי, ואין לי גם כוונה.
אני לא מדבר על בירה, אני מדבר על לשתות אלכוהול - וודקה, ויסקי, טובי, ערק, ושאר טובי המשקאות המוכרים.

איך אפשר לשתות כשאתה יודע שיש סיכוי שתגיע למצב של אובדן שליטה?
אני בחור שלא יכול להרשות לעצמו לאבד שליטה, כזה אני.

אז אני לא שותה. ואני לא מדבר על בירה. בירה עם חברים בים, אחלה דבר.
אני מדבר על לשתות אלכוהול - וודקה, ויסקי, טובי, ערק, ושאר טובי המשקאות המוכרים שגורמים לאובדן שליטה.

אני כבר בן 19.5 ועוד לא נגעתי בכוס אלכוהול/סיגריה/נרגילה.
האם להמשיך בשלי ולא לתת לעצמי להשתכר?

כן, בהחלט.

לא, אתה טועה ומפסיד.

אחר

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"