אני יותר מדי בקטע של אונס ושלטנות, מה יש לי?!

ענבל בת 20 | כתבה את השאלה ב-31/07/15 בשעה 14:55

שלום לכולם, אני בת 20, מאוד מאוד מינית ומושכת ואין לי בעיה עם זה, אני לא יכולה בלי סקס אפילו על בסיס יומי. מאז ומתמיד היתה לי פנטזיה של אונס (אני הנאנסת כמובן) ושלטנות מהצד השני, אני אוהבת את זה מאוד, אני פשוט לא יכולה להיכנס לפרטים יותר מדי פה...
אבל, בתקופה האחרונה זה התחיל להיות מוגזם, אני פשוט תמיד מבקשת מהחבר שלי דברים שהוא לא באמת יכול לעשות אפילו בסקס ואפילו עם אלכוהול (למשל, לתת מכות, לקשור ידיים ורגליים, להכאיב יותר מדי וכד׳..), כי הוא אוהב אותי.
רציתי להתייעץ איתכם, זה נורמלי? אני יודעת שלכל אחד ואחת יש את הפטיש שלו ושלה אבל אף פעם לא דמיינתי שזה יגיע לפה.. לפעמים אני מרגישה לא מסופקת אפילו כי הוא לא 'מכאיב' לי כמו שצריך!!
תודה לכל מי שנותן עצה

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"