אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

לשכב עם החבר באוטו זה זנותי? זה בסדר?

שיר בת 19 | כתבה את השאלה ב-30/07/15 בשעה 23:03

שלום לכולם. קוראים לי שיר ואני וחבר שלי כבר 4 חודשים ביחד.
החלטנו לשכב בפעם הראשונה יחד אבל זו לא הפעם הראשונה שלי ולא שלו..
הוא אומר לי בואי נעשה את זה באוטו.. אל תדאגי חלונות שחורים, נלך למקום שאפחד לא יהיה שם והכל יהיה בסדר.
הוא אומר שזה עדיף מאשר שאני אבוא אליו או הוא אליי וההורים יקלטו שאנחנו בחדר שוכבים ושהכל יהיה בשושו כדי לא לעשות פדיחות כי אין מצב שיהיה לי או לו בית ריק.
הקטעע הוא שזה קצת מפריע לי.. לא יודעת ניראה לי מזה מוזר לעשות את זה באוטו.. זנותי כזה, כשאני איתו באוטו והוא מנסה לעשות את זה כולי מתחילה להלחץ ולרעוד כאילו אני עושה משהו לא בסדר ואני מבקשת שיפסיק והוא מפסיק.
אז מה אתם אומרים? לעשות את זה באוטו זה בסדר? לא זנותי?

לשכב איתו באוטו .?

כן

לא

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"