טיקים בעיניים ובראש, לטפל או לא?

טיקי טקה בן 25 | כתב את השאלה ב-29/07/15 בשעה 13:16

שלום לכולם!
אני בן 25 ויש לי טיקים בגבות בעיניים ובראש מגיל קטן, מעולם לא אובחנתי או הלכתי לטיפול כזה או אחר. אני זוכר שהייתי קטן שההורים שלי חשבו שאני עושה בכוונה רק בשביל לקבל תשומת לב או משהו כזה. את האמת, זה לא ממש מפריע לי בשגרת החיים שלי, חוץ מזה שלפעמים יש לי רצף של טיקים שמשגע אותי (לעיתים רחוקות, כאשר אני לחוץ ועייף).
עכשיו הייתי רוצה לשאול אם כדאי לאבחן את זה ולדעת אם אפשר לטפל בזה, או להשאר כמו שאני יחיד ומיוחד?
דרך אגב יש בכלל טיפול לזה? או שהאם גם המחשבות על זה הם סתם בזבוז זמן?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה
כשזה מגיע לבריאות... העצות שלנו יכולות לעזור, אבל לא מחליפות ייעוץ רפואי

  • בטעינה...

עוד ממדור "שומרים על הגוף"