זו ההתייעצות האחרונה שלי לפני שאני חוזרת לעולם הזנות

סמיילי :) בת 23 | כתבה את השאלה ב-28/07/15 בשעה 13:32

הסיפור שלי די מורכב וקשה להבין מבלי לדעת את הסיטואציה ולא לכולם יש זמן לקרוא ולייעץ אני אשמח למי שיש זמן

יש לי חוב מהצבא שלפני שנתיים סוף סוף הצלחתי לסגור היה לי הוצאה לפועל ולא יכולתי לעבוד ולעשות כלום כי לא היה לי חשבון בנק ולא משנה מה אני עושה הבנק תמיד מסרב לתשלומים נמוכים
אז לקחתי הלוואה כדי לסגור את ההוצאה לפועל הייתה לי עבודה טובה עשיתי 6 בחודש ושמה 1500 כל חודש להלוואה אבל העניין הסתבך כשאחת הבנות קינאה לי בעבודה וסיכסכה ביני לבין המנהל ופיטרו אותי והיה קשה למצוא עבודה באיזור שהייתי גרה מצאתי עבודה אבל המשכורת הייתה ממש נמוכה ולא הצלחתי לשרוד ממנה והבנק נכנס שוב לחוב ולא הסכים לעזור לי ולהתחשב בי כשביקשתי מאבא הלוואה שכרגע אני בכלל לא מדברת איתו לא הסכים לתת לי והייתי בדרך להיזרק לרחוב
אז עשיתי מה שאני הכי טובה בו מכרתי את עצמי וזה היה מגעיל אבל זו הייתה הדרך היחידה שלי לשרוד ואז הכרתי את הארוס שלי הוא הוציא אותי משם וכרגע אנחנו גרים יחד והוא הבטיח שהוא יעזור לי להיות עצמאית ולסגור את החוב אנחנו כבר שנה יחד ולא ניתנה לי שום הזדמנות להתחיל לסגור את החוב החוב הוא בערך 40 אלף הפסקתי לעבוד כי אני לא רוצה שהכסף לי יופקד אצלו ויילך יתבזבז על אמא שלו ועל העסק שלו כי הוא בכלל לא רואה אותי ואני גם רוצה לעזוב אותו אבל לא יכולה כי אם אני יעזוב לא יהיה לי איפה לגור אז האופציה שנשארה לי היא לחזור למכור את הגוף שלי בסתר ולחסוך את הכסף אבל זה קשה ואני לא יודעת מה לעשות גם עמותות עוזרות רק למי שיש חשבון בננק ניסיתי הרבה דברים לא יודעת מה עוד נותר לעשות
זו ההתייעצות האחרונה שלי לפני שאני חוזרת לעולם הזנות והוא מאוד מסוכן איך אני יוצאת מפה

עדכון מסמיילי :), שואלת השאלה 2015-07-29 15:31:21

בעיקרון תודה לכולם חלק כן נותנים קצת כח להמשיך לנסות
ללכת להיעזר במשפחה זה לא פשוט ואתם צריכים להבין מהאתר הזה שלא כל המשפחות הן טובות אמא שלי רוצה שאני יעסוק בזנות כי זה כסף טוב וברגע שיהיה לי כסף אז אני אוכל לקנות לה מחשבים וטלוויזיות ופלאפונים המשפחה שלי זו לא אופציה לצאת מזה

אבל מה שכן עד שהשאלה התפרסמה לפני יומיים הארוס שלי ואני נפרדנו
וכביכול הוא נכיר את המשפחה שלי הרבה שנים ובמיוחד את אמא שלי והוא הסכים שאשאר אצלו עד שאמצא מקום בטוח הוא לא מסכים שאחזור לאמא

ולגבי תגובה של הגוסט
לומר לך דבר אחד קטן האתר הזה זה הדבר היחיד שנשאר לי אחרי שחיפשתי עזרה בכל דבר עבדתי בכל דבר היום כבר אף אחד לא מסכים לשלם מזומן ואני בן אדם שקרע את התחת שלו מאז שאני ילדה קטנה הייתי עובדת 20\7 אני יודעת מה זו עבודה קשה מה זו משכורת נמוכה ואני ניגשתי לבנקים ניגשתי לעורכי דין אבל לא תמיד עוזרים לכולם
מה ניראה לך כשהייתי קטנה ולא היה אוכל בבית ואבא שלי היה מרביץ לילדים ואמא שלי פנתה לרווחה לעזרה שהייתי בת 12 הייתי גרה שנה שלמה ברחוב כי הרווחה שמה זין עלינו אז תגיד לי אתה חתיכת חוצפן ששופט לפני שאתה בנעליים של הבן אדם לכל אחד הסיפור בפני עצמו יש כאלו שעוזרים להם ויש כאלו ששופטים אותם ואז מחליטים לא לעזור להם כמו שאתה ישר שפטת אותי אז תודה רבה לך ויום טוב ואם אין לך משו טוב לומר אל תיהיה פה אתה בן אדם שלילי וביקורתי ואין לך לב טהור אני שונאת לבקש מאנשים עזרה לא באתי לפה לבקש כסף באתי לבקש חיזוק ואתה פשוט אדם רע !!
שמור עדכון

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "פיננסי וכלכלה"