''חבר'' טוב פגע בי, אפילו לא שם לב וממשיך כרגיל

LEE בת 23 | כתבה את השאלה ב-22/07/15 בשעה 16:58

שלום.
אומרים שדווקא בזמנים שאתה נמצא למטה מגלים את החברים האמיתיים שלך...
לצערי גיליתי את הפנים האמיתיות של כמה 'חברים'. שהיו יוצרים קשר רק כשהם צריכים משהו ותו לא.

היה לי חבר טוב, ידיד, ככה חשבתי, הוא מאוד פגע בי,
הרבה פעמים הוא היה פתאום לא עונה לטלפונים, לא חוזר, אפילו שהוא בממתינה. הנחתי שהוא עסוק בעבודה, משפחה וכו', זה דבר שתמיד היה חוזר על עצמו
מבחינתי אפשר אפילו לסמס אם זה דחוף ולא ככה להתעלם.. הוא לא היה טורח לחזור לשיחה.
אבל מה? כשהייתה לו בעיה במחשב או בסמאטרפון - פתאום תמיד יש לו זמן, חוזר כשהוא בממתינה... מאוד נפגעתי מההתנהגות שלו
לפני שנה כששוב זה קרה, מרוב תסכול ופגיעה (רגישה) אמרתי לו למה אתה רק מדבר איתי כשאתה צריך משהו ואחרי זה לא שומעים ממך ונעלם,
אז הוא התעצבן, כעס, הפיל את זה עליי. לכאורה שאני לא בסדר ו"ככה זה חברים''.
הבעיה שאצלו זה חד-צדדי, לפחות מההרגשה שלי, היו פעמים שדיברנו על זה שאבוא לעזור לו עם משהו, הוא אמר לי ''לנסות אותו'' (הייתי אצל חברה שגרה קרוב אליו)
הוא אפילו לא ענה לטלפון- אז הבנתי לבד שלא מסתדר...
פעמים אחרות הוא אמר שיעדכן אותי כשקבענו, והוא לא מעדכן, לא עונה לא הודעה, לא לטלפון, לדעתי המינימום לפחות להודיע בסמס/הודעה, הוא כ''כ דבוק לטלפון שנראה לי פשוט זלזול ומשפיל שהוא ככה לוקח אותי כמובן מאליו, אף לא טורח לעדכן אותי שלא יסתדר לו. (קרה יותר מפעמיים...)
לפעמים אני חושבת שמרוב שהוא עסוק ומרוכז בעצמו הוא כלל לא שם ליחס המגעיל שלו. נפגעתי ממנו מאוד ואני מתחילה להרגיש אשמה בעצמי שלמה אני נותנת לו להתנהג אליי ככה...זה לא חברי, אולי זה בכלל ניצול, פתאום כשנוח לו ויש לו זמן ככה בין לבין הוא יוצר קשר, או כשיש לו 'תקלה' במשהו, ואחרי זה נעלם עד הפעם הבאה....פעם בחודש הוא מתקשר אליי, הייתי בחו''ל לטיול לתקופה די ארוכה הוא אפילו לא ידע על זה ואז משחק אותה "מתעניין" אם הכל בסדר אחרי שלא עניתי לו פעמיים במשך חודשיים.
האם לסנן כפי שהוא תמיד עשה לי? להגיד לו משהו? (הרי כבר פעם אמרתי לו מה אני מרגישה והוא פשוט זלזל ויצא עליי בתקיפות) להתעלם? להתרחק?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"