איך ללמד תינוק בן שנה וחצי לדבר?

גל בת 17 | כתבה את השאלה ב-18/07/15 בשעה 14:03

היי לכולם , אחי הקטן בן שנה וחצי , הוא מתפתח יפה (כבר הולך כמו שצריך, עולה במדרגות, משחק יפה ואומר כמה מילים) אבל הוא לא מדבר כמו ילדים אחרים לגילו, השאלה היא איך ללמד אותו לדבר? או איך ליצור סביבה שבה הוא יוכל ללמוד כמו שצריך? נגיד כשהוא שותה מים מהבקבוק במיטה אנחנו מפעילים לו קלטות מהיוטיוב ולפעמים הן באנגלית - זה יכול להשפיע?
מהי הדרך ללמד תינוקות לעשות דברים בגיל הזה ?
בנוסף איך אפשר להבין למה הוא מתכוון כשהוא אומר משהו (הוא לוקח הברות מסויימות ואומר אותן בזמנים מסויימים, נשמע כאילו הוא אומר דובי עם הצליל W במקום ב' אבל הוא אומר את זה כשמופיעה משאית בנסיעה וגם כשמשעמם לו)

ואיך משחקים איתו? הוא אוהב לשחק עם גלגלים ומכוניות (בן טיפוסי -.- ) וזה לא ממש משחק לשניים וניהיה לי משעמם כשאני שומרת עליו..

תודה לכולם D:

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"