רוצה ללכת לטיפול פנים אבל מתבייש בזה, הייתם מתפדחים ללכת לקוסמטיקאית כגבר?

מביך? בן 19 | כתב את השאלה ב-13/07/15 בשעה 22:51

שלום
אני מעדיף לא לחשוף את שמי למקרה שיש כאן אנשים שאני מכיר.
בקצרה,יש לי שחורים ואני מעוניין להעיף אותם מהפנים. בנוסף לשחורים יש לי גם פצעים ואני ממש רוצה מישהי מוסמכת שתטפל לי בפנים כבר שיגרמו לפנים שלי להיראות כמו שצריך ולא מגעילות.
עכשיו,השאלה איך אני עושה את זה? מישהו מכיר מקום לטיפול פנים בגברים באיזור הקריות? ואם זה לא עסק אז לפחות קוסמטיקאית מומלצת?
ועוד שאלה,אם יש לי זקן(לא זקן ברמה מטורפת,זה טיפה שערות בצדדים והרבה בצוואר בעיקר),זו תהיה בעיה לקוסמטיקאית? בתכלס בצדדים(כאילו בפאות) זה שיער עם רווחים כזה אז....

עדכון ממביך?, שואל השאלה 2015-07-14 09:23:50

אני ממש מחפש מקום אפשרי, מוכר וטוב באיזור חיפה והקריות, יש למישהו המלצה לתת לי?
שמור עדכון

הייתם מתפדחים כמוני ללכת לקוסמטיקאית כגבר?

כן,זה מפדח רצח. אני במקומך לא הייתי הולך

זה בהחלט מפדח אבל שים פס ותעשה מה שיעשה לך הרגשה טובה

מה מפדח בזה? צורך אישי של כל בן אדם.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה
כשזה מגיע לבריאות... העצות שלנו יכולות לעזור, אבל לא מחליפות ייעוץ רפואי

  • בטעינה...

עוד ממדור "שומרים על הגוף"