גיליתי שמישהו מחזיק תמונות עירום של חברה ומאיים לפרסם אותן, מה לעשות?

מתלבטת בת 16 | כתבה את השאלה ב-07/07/15 בשעה 14:38

יש לי חברה שאנחנו חברות עכשיו ולפני שנה היינו החברות הכי טובות התרחקנו קצת השנה ובתקופה האחרונה התקרבנו
אתמול גיליתי מחברה שלי ששמעה מחברה טובה שלה שהיא שלחה לחבר שלה שהם ביחד כבר קרוב לשנה תמונות וסרטונים שלה בעירום ושעכשיו הוא מאיים עליה שאם היא תיפרד ממנו הוא יפרסם הכל .. ואני מכירה אותה אני בטוחה שהיא במצוקה עכשיו למרות שלדעתי היא יצאה מטומטמת שהיא עשתה את זה וכל עוד היא לא יודעת שאני יודעת אני לא יכולה לעזור לה ממש כי זה ייצור בלאגן איך גיליתי ועוד שחברה שלי השביעה אותי לא לספר
מה אני עושה ?!