מאוהבת במדריכה שלי בת ה-23

צעירה בת 17 | כתבה את השאלה ב-31/05/13 בשעה 17:26

אני הולכת לצאת שנה הבאה לשנת שירות וקלטתי שאני ממש מאוהבת המדריכה שלי. היא בת 23 ומדהימה. אני חושבת עליה מלא, אוהב. להפגש איתה ומתכלת לה בפייסבוק כל הזמן!!! אני לסבית וזאת לא הבעיה אבל אני לא רוצה להיות מאוהבת במישהי שאני הולכת להיות קרובה אליה מאוד ולא אוכל לממש את אהבתי מעולם. סמכות עושה לי את זה ויצא לי הרבה פעמים להתאהב במדריכות ובכללי באנשים בסמכות מעליי ( לא רק, בנות הזוג שלי היו לגמרי רגילות ולא בסמכות). איך משכיחים אותה דווקא עכשיו כשהיא קרובה כ״כ? אסור לי להיות מאוהבת בה. אסור.
הבעיה שהיא מקשיבה תמיד וחייכנית ומחבקת ומתעניינת ומגניבה כזאת ויפה כ״כ!!!