עוד רגע מסיים את הלימודים ומפחד לצאת מאיזור הנוחות, מה עושים?

איציק בן 27 | כתב את השאלה ב-04/07/15 בשעה 22:31

אני עוד חודש וחצי בע"ה מסיים את הלימודים, אבל אני מפחד לצאת מאיזור הנוחות שלי.
יש לי כרגע עבודה טובה (היא בגדר זמנית אבל היא נוחה לי)
מה שלמדתי אני לא כ"כ טוב בתחום, ולכן כרגע לא אעבוד בזה.
עדיין גר אצל ההורים, תלותי בהם מאוד. (מכינים לי לאכול,משלמים עלי פלאפון, וגם אין לי רכב משלי)
אני לא עצמאי, אני מפחד מהחיים, יש לי הרבה חרדות, מוצא את עצמי לעיתים קרובות עושה הפסקות מהיום יום, יושב בחדר לבד עם דלת סגורה ורושם מחשבות, אני מרגיש שאני חייב את ההפסקות האלה הרבה ביום. ואם אני מרגיש שאני רץ מסביב לשעון באותו יום, אני מרגיש חייב את ההפסקה הזו לבד עם עצמי, לרשום ביומן, לבדוק מה המצב שלי מבחינת מטלות וכו'.
מחפש לפעמים לברוח, אבל נגיד אטוס לחו"ל לכמה חודשים, אחזור ומה אז? אני עוד רגע 28 ואני לא במצב הזה. מרגיש לא בוגר, מרגיש שהתרחקתי מהרבה חברים, ודי לבד בימי שישי, לעומת לפני כמה שנים שהייתי סובב סביב חברים 24/7
מחפש יותר להינות, מחפש יותר דירת רווקים בכיף, לחיות ולא במחשבה לקריירה
אני מפחד מזוגיות, מפחד מחתונה. שהייתי בן 18 שכבתי עם בחורה נשואה, ומאז לא כ"כ סומך על בחורות, סבלתי מספיק מקשרים ומרגיש ששילמתי את המחיר. אבל עדיין מפחד מזה, מפחד מקארמה. מקרה אשר גרם לי סבל נפשי הרבה שנים (בתור בן אדם מאמין)
מה אתם ממליצים לי לעשות? איך להתקדם מפה?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"