נמשך לנשים אך מבולבל לגמרי כי יש לי רגשות לחבר טוב, לדבר איתו על מה שקרה בינינו?

עידן בן 21 | כתב את השאלה ב-04/07/15 בשעה 19:25

אני נמשך לנשים, אני שוכב עם נשים. אני מאוד אוהב את זה.
אני רוצה לספר לכם סיפור.
יש לי חבר ילדות טוב, אנחנו חברים הכי טובים כבר שנים ופיתחנו נוחות מקסימלית אחד כלפי השני.
יודע עליו המון, הוא עלי ועשינו המון דברים. יש לנו המון במשותף, היינו ישנים אחד אצל השני מגיל מאוד צעיר, מאוננים ביחד, מספרים אחד לשני חוויות סקס אישיות, רבים הרבה, צוחקים, עשינו אורגייה על מישהי יחד, נוגעים בצחוק אחד לשני.
בשנה וחצי האחרונות התחלתי לפתח אליו משהו מעבר, כתוצאה ממשהו שקרה ועם הזמן זה רק מתעצם.
שנינו סטרייטים לי היתה חברה עד לא מזמן ולו יש חברה כמעט שנה.
לפני חצי שנה נשארתי לישון אצלו אחרי ישיבה אצלו בבית עם כל החברים, היינו מאוד שיכורים ונרדמנו. במהלך הלילה היה אקט כלשהו של מגע מצידו, הוא קירב אותי אליו, נישק אותי וניסה לחדור אליי. פחדתי אך מאוד רציתי בו זמנית, ניסיתי קצת אבל ממש כאב לי. עצרתי אותו. (כל זה מתוך שינה אני חושב כשאין שם דיבורים באמצע)
בבוקר קמנו ''ולא ידענו מה קרה'' והרגשנו ממש מוזר והתביישנו. העדפנו להעלים עין. הכל היה בסדר ונשכח. לפני חודשיים יצאנו כל החבר'ה לפאב והיינו ממז שיכורים. התמסטלנו, כל אחד חזר הביתה ולא היה לו מפתח ולכן הוא
נשאר לישון אצלי. ישנו יחד, במהלך הלילה הרגשתי אליו משיכה מטורפת וכתוצאה מכך נגעתי לו באיבר מין כשהוא ישן. עצרתי את עצמי וחזרתי לישון. לאחר דקה הרגשתי אותו מנשק אותי מאחורה, נוגע לי באיבר ומנסה לענג אותי. התחרפנתי. הוא תפס לי את הראש לכיוון איבר הציון שלו וירדתי לו. לאחר מיכן הוא חדר אליי ובמשך רבע שעה קיימנו יחסי מין.
קמנו בבוקר ולא ידענו איך לאכול את זה ושוב העדפנו לשכוח.
כמו שזה נראה, מצידו כאילו לא קרה דבר אבל אני מרגיש משוגע. נמשך אליו מאוד (לא לגברים אחרים) אבל לא יודע אם הוא עשה את זה פעמיים בידיעה ולא מתוך שינה \סטלה.
לא יודע מה לעשות, אם לדבר איתו כי מיצד שני הוא מאוד ''גברי'' ומורגש עליו סטרייטיות ולאחרונה הוא מעט מתרחק בשל קירוב לחברה שלו. גם אני נמשך לנשים מאוד, אל בשנה האחרונה המשיכה אליו חזקה יותר.

עובד עצות, לדבר איתו? לספר לו?
לשכוח? באמת שזה מעיק עליי כבר תקופה ארוכה.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"