לא מסתדרת עם קולגה בעבודה, להתעלם ממנה או לא?

ליאן בת 33 | כתבה את השאלה ב-03/07/15 בשעה 22:15

שלום
יש לנו עובדת בת 50 בערך אישה מאוד שתלטנית ועצבנית בעבודה עם אגו מנופח מאוד מרשה לעצמה לדבר לעובדים איך שבא לה.
אנשים לא מתייחסים אליה כל כך ולא מעמידים אותה במקומה כי פשוט מרחמים עליה שהיא רווקה וחיה לבד וקשה לה כלכלית . כל הזמן מרחמים ומבינים אותה.
פעם אחת קרה שהיא הרשתה לעצמה להעביר עליי ביקורת ואני העמדתי אותה במקום. מאז היא לא מדברת איתי כלל. אני עובדת כבר 7 שנים במקום עבודה ולא היה לי תקל איתה עד כה ההיפך היינו ביחסים בסדר.
מאז המקרה אנחנו שומרות על יחסים קורקטיים בלבד!
העניין הוא שהיא אף פעם לא אומרת לי שלום אלא רק אם אני אומרת לה היא עונה באדישות וזהו.
האם להפסיק להתייחס ולהגיד לה שלום וביי או להמשיך כרגיל?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"