מודאגת בקשר לאמא שלי, היא יוצאת עם בחור דתי שלא גילה לילדים שלו שהם יוצאים

אנונימית בת 16 | כתבה את השאלה ב-05/07/15 בשעה 09:22

היי, אמא שלי יצאה עם בחור דתי כבר בערך שנה וחצי, שניהם גרושים. אני יודעת עליו אבל לא רציתי לפגוש אותו לאורך כל הזמן הזה בגלל העובדה שהוא לא גילה לילדים שלו ששניהם יוצאים...התירוץ שלו לזה הוא שהחברה הקודמת שלו עשתה לילדים שלו טראומה (?) בגלל שהיא פשוט באה אליהם וגילתה להם מוקדם מידי. הוא בקשר ממש טוב עם אשתו כאילו הם נשואים רק בלי כל הקטע של הדברים האינטימיים. הרבה זמן כבר שהמערכת יחסים הזאת (אם אפשר לקרוא לזה ככה) מריחה לי ממש לא טוב... בזמן האחרון אמא שלי מתכתבת עם ידיד טוב שלה מהעבודה והוא כתב לה בצחוק שאולי אחרי העבודה הם ילכו לפאב. (זאת סוג של בדיחה פרטית שלהם בגלל משהו שקרה להם פעם...) ה"חבר" הזה של אמא שלי הסתכל לה בשיחות של הווטסאפ וראה את זה... הוא החליט שזה רציני מסיבה כלשהי והחליט שהיא בוגדת בו... שחכתי לציין שלפני כמה ימים היא אמרה לו שהיא לא מחשיבה את המערכת יחסים הזאת למשהו מעבר לחברים טובים... אז נחזור לנושא, הוא ממש התחיל להשתגע ולצעוק והביא לה שקית עם כל הדברים שלה (שמשום מה הייתה מוכנה עוד לפני שהוא ידע על ההודעות..) ואמר לה שהוא לא רוצה לדבר איתה יותר בחיים... היא אמרה לו שזה בכלל לא מה שהוא חושב והוא פשוט סוג של "ירק לה בפרצוף" ופשוט המשיך להגיד שהוא לא מאמין שהיא הרסה את הכל וכל הדברים האלה... עכשיו היא פשוט בדיכאון כבר כל היום, והיא מתקשרת אליו כל רגע והוא פשוט מנתק לה. אחרי הכל הוא ענה והוא המשיך לעמוד על שלו והיא פשוט מתכננת, מתנצלת ובוכה! פשוט כואב לי לראות את זה! אחרי הכל היא עוד מאשימה את זה על עצמה ועל הידיד שלה והיא מחקה את כל השיחה שלהם. עכשיו היא עדיין ככה ואני לא יודעת מה לעשות.. היא פשוט אומרת כל הזמן שעכשיו היא תישאר בודדה לכל החיים וכל מיני שטויות כאלה... מה אני יכולה לעשות? זה מכניס אותי לדיכאון! ואני יודעת שזה ממש קריפי שאני יודעת עלייה הכל פשוט אני הבת היחידה שלה ואנחנו מדברות כמו חברות הכי טובות חח:) תודה רבה לעונים אני ממש מעריכה את זה! וסליחה על החפירה חח...