אני מפחדת פחד מוות ממקקים. יש דרך להימנע מכך שהפחד ישלוט בי?

פרנויה בת 18 | כתבה את השאלה ב-02/07/15 בשעה 16:04

אני רואה מקק.
ופשוט קופאת במקום מרוב פחד.
אני לא מסוגלת לחשוב בהגיון, או לחשוב בכלל, אני בקושי נושמת, אני אפילו לצרוח לא מסוגלת.
הפחד משתק אותי לחלוטין.
והעניין הוא שזה קורה רק עם מקקים.
אני מאוד אוהבת סרטי אימה וכול מה שקורה שם לא מפחיד אותי בכלל, יש לי פחד גבהים אבל אתו אני מתמודדת הרבה יותר טוב מאר עם המקקים.
לדוגמה עם אני נמצאת בגובה רב אני עדיין מסוגלת לשלוט בעצמי ולפעול בקרות רוח למרות הפחד.
מה שלא קורה עם מקקים.
ואני יודעת שזה טיפשי לפחד מיצור כול כך קטן וכול כך תמים.
הם לא נושכים או ארסיים.
ונכון שהם יכולים להעביר מחלות אבל גם יונים יכולות, ומהן אני לא מפחדת.
ובכללי אני לא מפחדת מחיידקים למיניהם.
אז למה אני מפחדת ממקקים?
מאות נאומים נאמתי לעצמי בדמיון בנושא, על כך שזהו פחד טיפשי ושאני מסגלת להתמודד אתו.
זה לא עזר.
החלטתי לחקור ותר על מקקים, אחרי הכול ידע הוא כוח.
ועכשיו אני יכולה להבדיל בין מקק אמריקאי למקק ברזילאי אבל אני עדיין מפחדת פחד מוות מהם.
לפסיכולוג אין לי כסף.
אז מה אני יכולה לעשות?
אחרי הכול עוד מעט אני בצבא ובוא נודה שפחד ממקים זה ממש לא במקום עכשיו, רק תחשבו על זה, שדה קרב, אני רואה מקק, זהו קפאתי, תהרגו אותו וזהו?
בבקשה תגידו לי שלמישהו כאן יש עצה איך להפסיק לפחד ממקים או לפחות למנוע מהפחד הזה לשלוט בי ככה.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"