הוא החליט שאנחנו לא מתאימים וזה נגמר בינינו, איך להמשיך הלאה?

מוראל בת 19 | כתבה את השאלה ב-01/07/15 בשעה 21:08

היי...
התחלתי לצאת עם מישהו ובהתחלה לא ממש רציתי אותו... הוא חיזר אחריי במשך חצי שנה...
ולבסוף היתאהבתי...
כשהתחלתי לאהוב לפנק לתת מעצמי יחס טוב כל מה שצריך...
יום אחד הוא בא ואמר שהוא כבר לא אוהב...
וביום הזה אמרתי לעצמי שאני סתומה שפתחתי את הלב שלי שוב כי ניפגעתי בעבר...וכל כך בכיתי
ביקשתי ממנו להישאר לישון לצידו ולא אכפת לי מה הוא יעשה ככה במשך חודשיים..עד שגרמתי לו להיתאהב בי מחדש
כל הזמן היינו רבים מכיוון שהקשר התחיל ברגל שמאל הוא תמיד נישאר על רגל שמאל היינו פשוט רבים ומקנאחם אחד לשני ברמות מטורפות...
תמיד חיפשנו להחזיר לנקום אחד בשני
הוא בגד בי לפניי שנה וגילתי את זה לפניי חודש
הוא בכה וביקש סליחות ואני חזרתי
לפניי שבוע הוא פשוט החליט שזה ניגמר ואנחנו לא מתאימים אנחנו כבר שבוע וחצי לא בייחד
ולפי הסימנים הוא ממש המשיך הלאה הוא מספר שהוא אוהב אך אומר שזה ניגמר
אני ממש זקוקה לעזרה אני חייבת לצאת מזה
אני אשמח אם תוכל לעזור לי ? תודה