לא יודעת אם אני יפה או מכוערת, איך יודעים באמת?

רוני בת 18 | כתבה את השאלה ב-30/06/15 בשעה 16:30

טוב אז ככה.. אני פרפקציוניסטית מאוד ויש לי מודעות עצמית מאוד גבוהה. לכל פגם בגוף שלי, הכי קטן ומינורי אני מודעת, חשוב לי מאוד להיות מציאותית לגבי הערך והמראה החיצוני שלי ואני לא מתפשרת על זה. בתור ילדה היה לי ביטחון בשמיים, תמיד הייתי ה״יפה״ של הבית, מקבלת מחמאות ממשפחה וחברים של ההורים, בעיקר אנשים מבוגרים. לעומת זאת בביה״ס ואצל החברים לא הייתי מה״יפות״. בנים לא התחילו איתי, בלי לייקים ותגובות בפייסבוק, תמיד הרגשתי סוג ב׳. הרגשתי שחייתי בשקר,
שאני בכלל לא יפה כמו שאמרו לי ואפילו די מכוערת. כל התיכון העברתי בלי אף בן שהתקרב אליי. לא משנה כמה ניסיתי, התלבשתי יפה, שיער חלק, עיניים בהירות, מידה 36, שפתיים נשיות, על פניו בחורה רגילה.. אבל שום דבר. אף אחד לא רצה אותי או אפילו התעניין בי. חברות שלי היו מחמיאות אחת לשנייה ומתעלמות מקיומי, אני לא נחשבת מולן. עכשיו התגייסתי וזה טיפה השתפר, אבל עדיין, תחושת הכיעור והאפסיות תמיד קיימת אצלי. שאני מדברת על זה עם ההורים הם חושבים שהשתגעתי, אני כבר לא יודעת מה לעשות.. למי להאמין.. כולם אומרים לילדים שלהם שהם יפים אבל אם אין אישור מהסביבה מה זה שווה?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"