איך לידע מישהי שקיים באינטרנט סרטון פורנו שלה?

ppp בן 23 | כתב את השאלה ב-27/06/15 בשעה 13:58

בזמן שגלשתי בפייסבוק נתקלתי בתמונה של בחורה שאני לא מכיר, אך היא נראתה לי מוכרת ממקום מסוים.
אחרי כמה דקות נפל לי האסימון והבנתי שהיא מוכרת לי מסרטון "פורנו" שהראו לי לפני כמעט שנה.

הצלחתי למצוא את הסרטון באינטרנט ואכן זיהיתי בוודאות שזו היא, הסרטון קיים בכל מיני אתרים, ומאוד קשה לי להאמין שיש לה מושג שהוא שם.
זה סרטון שצולם על ידה ורק היא מופיע בו אז ככל הנראה הוא נועד לבחור מסוים, ואותו בחור הפיץ את הסרטון באינטרנט או שפרצו לה לפלאפון, באמת שאין לי מושג איך הוא הגיע לאינטרנט.

עכשיו איך לעזאזל אני אמור לידע מישהי שאני לא מכיר ושאין לי שום קשר אליה שקיים סרטון כזה שלה באינטרנט?
הסרטון הזה נמצא קרוב לשנה באינטרנט, זה הגיוני שאין לה מושג שהוא פורסם באינטרנט, זה הגיוני שאף אחד מהמכרים שלה חברים, משפחה לא יודעים על זה?

אם המצב הוא באמת כזה ואני הבנאדם הראשון שזיהה אותה מהסרטון ואף אחד ממעגל האנשים שקרוב אליה לא יודע על קיומו, אז אולי היא תוכל בצורה דיסקרטית לנסות להעלים אותו מהאינטרנט,ולמנוע את ההתפשטות שלו בקרב האנשים שמכירים אותה.

הפחד הכי גדול שלי זה שאם אני פשוט אשלח לה הודעה, ואין לה מושג על זה שהסרטון פורסם באינטרנט מה יהיו התוצאות?
הרי רוב סיכויים שהיא פשוט תקבל את השוק של החיים שלה ולא תדע איך להתמודד עם זה, וקיים סיכוי מאוד גבוה שהיא תפגע בעצמה.

אני לא אפרט על מה שרואים בסרטון, אבל זה הרבה מעבר לסתם עירום.
ואני חייב לציין שהפייסבוק שלה מאוד פעיל, היא מעלה הרבה תמונות רושמת סטטוסים.
לפי דעתי אם היא הייתה מודעת לסרטון אז היא הייתה סוגרת את הפייסבוק.

האם היא מודעת לזה שהסרטון הופץ באינטרנט?

הוא באינטרנט שנה אז כנראה שכן.

לא אין למה מושג.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"