ירד לו ממני כי הפלצתי לידו? הוא יזכור את זה כל החיים עכשיו?

אורטל בת 19 | כתבה את השאלה ב-23/06/15 בשעה 23:25

חבר שלי ביקש שאני ירד לו ואף.פעם לא ירדתי למישהו כי זה מגעיל אותי. קיצר הסכמתי אבל אמרתי לו בתנאי שהוא יעצום עיניים והוא עצם ואז איזה 2 דקות אני מנסה לקחת.אומץ ולעשות את זה ואז הוא נגע בי בראש לקרב אותי לאיבר שלו וםתאום מהלחץ יצא לי פלוץ הזויייי ומסריח כי הייתי במחזור אז בכללללללל ואיזה פאדיחה פלוץ.של פיל כבר לא כזה נורא ורועש ואז אמרתי "סליחה "בשקט מהמבוכה
והוא אמר רק אחרי כמה דקות מביכות של שתיקה "מה הלחצתי אותך" באלוהים שבאליי לקבור את עצמיי מבושהה
אחר כך חשוב לציין שהוא חיבק אותי והכל אבל אחרישירדתי לו לא ישנו מחובקים ואנחנו תמיד ישנים מחובקים
יש מצב ירד לו ממני בגלל הפלוץ ??????????????
ועטד משהוו האם הוא יזכור את זה כל.החיים עכשיו ?

ירד לו ממני כי הפלצתי לידו?

כן

לא

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"