לבעלי יש ריח רע מהפה והוא לא מטפל בזה, להתגרש או למצוא פרטנר לסקס? זה דוחה אותי

ליאת בת 40 | כתבה את השאלה ב-30/05/15 בשעה 19:47

הי,
אני נשואה כבר 16 שנה לאיש שאני אוהבת, אבל כבר לא מסוגלת כבר כשנה לקיים אתו יחסי מין כי אני יש לו ריח רע מהפה. ביקשתי ממנו כבר כמה פעמים לטפל בזה, לצחצח יותר, ללעוס מסטיק, סוכריות, והוא נעלב ולא מקפיד על זה. אני טיפוס מאד מיני ולא יכולה לוותר על סקס. איתו, זה פשוט דוחה אותי. כרגע אני שוקלת או להתגרש, או למצוא אלטרנטיבה לסקס אתו. ואל תטיפו לי מוסר בבקשה, אני נואשת ולא יודעת מה לעשות. נראה שבעלי פשוט לא מבין עד כמה זה חשוב לגורם לי להתרחק ממנו. אני אישה נאה מאד ומתחילים אתי לא מעט. לאחרונה אני חושבת למה לא, בעצם או שפשוט ניפרד. זה לא ככ פשוט, כי יש לנו שלשה ילדים אבל אנימלא רואה מוצא לבעיה.

עדכון מליאת, שואלת השאלה 2015-05-31 17:59:56

לכל מי שהגיב, ברובכם , לא מבינה למה כל התוקפנות הזו. שאלתי שאלה, מתוך דכאון אמיתי כי הבעיה שלי מאד אמיתית. ואני בטח לא מכתכוונת להתנצל על היותי אישה יפה שמתחילים איתה. אני לא חושבת שזה פתרון טוב, אבל אני רק בן אדם וקצת נואשת. הטענה שלו היא שאין מה לעשות, זה הוא וזהו. אז אני כזו שאוהבת מגע וסקס וזה קשה לי איתו בגלל הדבר הזה. זו אני וזהו. אז יכול להיות וכנראה שלא שהצגתי את הבעיה באופן לא מדויק ונכון. אבל לענות בכל כך הרבה חוסר רגישות ותוקפנות ושיפוטיות כשאתם לא במקום שלי, לא יפה. מה שבטוח הוא שלא אשאל פה שאלה יותר. הבנתי את הקטע של האתר, יש פה אנשים שרק מחכים לרדת על אחרים.
העולם מלא בשופטים שיודעים הכל - אני רק ביקשתי עצה, וקיבלתי רק אחת ועוד אחת או שתיים תשובות נעימות מתוך כל התשובות התקופניות כאן. שיהיה לכם רק טוב (מתכוונת לזה לגמרי).
שמור עדכון

מה לעשות?

להתגרש

למצוא פרטנר לסקס

אחר

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"