רוצה לחזור בתשובה, מאיפה להתחיל?

מבולבלת בת 17 | כתבה את השאלה ב-29/05/15 בשעה 20:13

היום קרה לי דבר נוראי גרמתי לחבר שלי סבל בלי כוונה ... קודם כל הוא דתי ואני חילונית שלא לא יודעת אם מאמינה או לא...
אני והוא שלוש חודשים ביחד אוהבים אחד את השני בלי סוף אני סומכת עליו הוא עליי ואנחנו מתאימים פשוט אחד לשני .. וניפגשתי איתו היום והוא היה צריך לחזור בשעה מסויימת והלכנו משם מסתבר ששכחתי את הפלאפון שלי שם והיינו צריכים לחזור עד הפארק שבו ניפגשנו ולחזור הוא איחר בשעתיים והוא נהיה מבואס כי זה לא פעם ראשונה שאנחנו מאחרים וההורים שלו נוקשים בזה והוא היה ממש מבואס ולא הצלחתי לעודד אותו ליווה אותי הבייתה והלך עכשיו אני תופסת את עצמי בבית מתפללת פשוט לאלוהים שאם לא יתנו לו עונש ממש גדול ולא יכעסו עליו ושלא יפגעו בו לא יודעת מה קורה לו בבית אז אני אתחיל לשמור מצוות לשמור שבת כשרות ואתחזק יותר ופתאום הוא רשם לי שהוא יוכל לצאת החוצה בזמן הקרוב רק בשביל ללמוד עם חבר למבחן מה שאומר שיוכל לפגוש אותי אבל לקצת שזה עונש אבל פחות גרוע ממה שחשבתי ..
עכשיו אני רוצה להתחזק ואני לא יודעת איפה להתחיל מה המצוות אם מתחילים בהדרגה איך זה פועל ? אני באה ממשפחה שיש בה הרבה בני משפחה דתיים ואני פעם האמנתי ואיבדתי את הרגש ועכשיו ישלי אותו סוף סוף איפה להתחיל מה לעשות ?