300 ש"ח למסיבת רווקות; אני מתקמצנת או שזה באמת מוגזם?

Riley בת 24 | כתבה את השאלה ב-28/05/15 בשעה 11:03

הי חברים, רציתי לשמוע קצת דעות מבחוץ על התלבטות שיש לי.
יש לי חברה מאד מאד טובה, שמתחתנת באוגוסט. היא וארוסה החליטו לעשות מסיבת רווקים משותפת לשניהם (כן רעיון די מצחיק...) מסיבת בריכה באיזו וילה לחברים, בשישי בצהריים. אלכוהול, בשר, בריכה וכו'.
היום היא שלחה לי את הפרטים- מדובר בתשלום של 300 ש"ח ליחיד ו-500 לזוג.
אני אף פעם לא הייתי במסיבת רווקות, אבל משמועות הבנתי שהרבה אנשים עושים מזה עסק יקר ומן מסיבת פאר.
היא חברה באמת ממש טובה שלי ואני גם אציין שהיא הבן אדם הכי לא קמצן שיש ופעמים רבות מזמינה אותי על חשבונה לדברים (לרוב אני לא מסכימה ומעדיפה לשלם על עצמי.. אבל רק לשם ההבנה איזו טיפוס היא) אבל אני חייבת לומר שהייתי קצת בהלם מהמחיר הזה עבור מסיבה של צהריים.
יש לי כסף, אני יכולה להוציא 300 שקלים אבל הפרנציפ מפריע לי. אני סטודנטית ועובדת, להוציא 300 שח על דבר כזה? (כמובן שיש אחר כך את החתונה עצמה שגם בה שמים כסף)
רוב המוזמנים, אני מאמינה, הם חברים של החתן שהם מבוגרים יותר, ורובם התחתנו וגם להם היו מסיבות כאלה. אצלם זה יותר בנורמה.
התלבטות נוספת היא שלא ממש יהיה לי עם מי להיות במסיבה.. אני עושה זאת יותר כדי לשמח את חברה שלי.
אשמח לשמוע מאלו שיותר מנוסים בסוג כזה של מסיבות... זה נורמלי? הייתם הולכים? האם לוותר רק בגלל הפרנציפ שבעיניי זה נראה מוגזם או ללכת בכל זאת בשביל חברה שלי?

300 ש"ח זה מחיר מוגזם או שאני סתם מתקמצנת?

נורמלי לחלוטין למסיבות רווקים בימינו

מוגזם אך הייתי הולכ/ת, היא חברה ממש טובה

ממש מוגזם, לא היית בא/ה

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"