לומדת נהיגה ולא מצליחה להתגבר על הכישלון, מה לעשות? לא רוצה להיכשל עוד

לינויוש בת 19 | כתבה את השאלה ב-26/05/15 בשעה 16:37

אני בת 19 התחלתי ללמוד נהיגה בגיל 18 אצל מורה נהיגה בעיר שלי שכל המטרה שלו לעשות כסף מגיש תלמידים כשהם לא מוכנים יש כאלה כבר כמה שנים נמצאים אצלו חלק שנתיים ואף יותר ואחרי 29 שיעורים ניגשתי לטסט ראשון..בטסט הזה היה לי בוחן ממש רע שרק חיפש להכשיל אותי...ואכן נכשלתי...אני נשברתי מזה מאוד לא רציתי בכלל להמשיך ללמוד נהיגה ואז אמא שלי ביררה ומצאה לי מורה טוב התחלתי ללמוד אך משו פנימי בי מאמין שלא יהיה לי רישיון אף פעם אני מרגישה איך הביטחון העצמי שלי יורד משיעור לשיעור ולא בגלל המורה אלא בגללי שאני לא מצליחה להתגבר על הכישלון הזה כל הזמן במשפחה שואלים אותי נו יש לך רישיון ואני אומרת לא אני מחכה לטסט...אמא שלי לא מפסיקה לומר להלחיץ אותי ולשאול אותי מתי כבר יהיה לי רישיון ויורדת עליי נו אז עוד שנתיים היא מבקשת ממני לעשות דברים לא מציאותיים כמו לומר למנהלת שלי שאני יכולנה לבוא לשירות רק אחר הצהריים ואין אי אפשר זה לא תוכנית כבקשתי והיא לא מבינה את זה רק מתחיל יום ראשון וכבר היא שואלת נו כבר קבעת שיעורים כשאני אומרת שלא היא מתעצבנת וזה ממש עושה אוירה רעה ...אוףף אני כבר לא יודעת מה לעשות ומה יקרה אם יהיה לי מתישהו טסט נוסף ואכשל...אני פשוט לא אעמוד בזה בכישלון פעם נוספת...

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"