אפשר להיות דוגמנית בגובה 1.58?

מישהי בת 18 | כתבה את השאלה ב-22/05/15 בשעה 14:41

טוב אז ככה, הרבה אומרים שאני יפה ופה ושם, שאלו אותי אם אני רוצה להיות דוגמנית(סתם אנשים ברחוב שעברו וראו אותי) אף פעם לא חשבתי על זה, אבל בזמן האחרון הבנתי שאולי זה אפשרי כי בכל מקרה אנשים אומרים לי שאני יפה וזה(אני ממש לא רוצה להשוויץ, אנישוט מתארת את הסיטואציה).. באמת התחלתי לחשוב על זה.. אבל הבעיה שאני נמוכה, הגובה שלי הוא 158, ועברו כמה שנים מאז שקיבלתי מחזור, ואני בערך שנה לא גובהת ולא כלום, אז.. יש סוכנויות שמקבלות בנות בגובה שלי? או שזה בלתי אפשרי.. ואל תגידו שלא כדאי והכל, כי אם ללכת להיות דוגמנית אז ברור שזה בסוכנות מוכרת והכל.. תודה:)

עדכון ממישהי, שואלת השאלה 2015-05-22 19:34:00

ואני לא מתכוונת לדוגמנות מסלול, אני גם לא רוצה מסלול ,וגם אם הייתי רוצה אני בעצמי יודעת שזה ממש לא אפשרי
שמור עדכון

אז זה אפשרי?

כן

לא ניראה לי

לא

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"