הוא הכריח אותי לגעת לו והשפיל אותי, כדאי לתת לו הזדמנות ולבוא לפגישה שנייה?

נסיכה בת 26 | כתבה את השאלה ב-21/05/15 בשעה 14:45

היי לכולם אשמח אם תוכלו לייעץ לי ולשמוע מה דעתכם על הבחור איתו יצאתי אמש. אז ככה הכרתי דרך הפייסבוק חייל במשמר הגבול כעיקרון גם חתיך גם קרבי שניי דברים שעושים לי את זה. אז אתמול יצאנו לדייט אם בכלל אפשר לקרוא לזה ככה. הוא גר רחוק ממני והוא הגיע למסיבה של הפלוגה שלו בבית בעיר שלי ויצא שהבית באזור המגורים שלי. סבבה אתמול בסביבות עשר וחצי ניפגשנו הוא אמר לי להגיע לבית של החבר שלו ושהוא יחכה לי למטה ומישם נלך למקום עם "פרטיות" כך הוא קרא לזה. רק שאני בתום ליבי חשבתי שהוא רוצה פרטיות כדי לשבת ולדבר איתי ולנסות להכיר. כשהגעתי הוא הכניס אותי לאוטו של המשטרה שאיתו הוא הגיע. . צסץערבא התחיל לעשות לי ביד ולגעת בי והוציא את הזין שלו לקח לי את היד וביקש ממני לעשות לו ביד ולגעת בו אפילו שבתוך תוכי לא הייתי מוכנה לזה ולא רציתי. היינו איזה חצי שעה רק באוטו ואז חברים שלו באו ללכת והלכתי. בטלפון הוא אמר לי שיחזיר אותי עם האוטו שלהם וששאלתי אותו אם הוא מחזיר אותי הואאמר לי את גרה דקה מכאן אז הלכתי ברגל
היום שלחתי לו הודעה שאני לא חושבת שאנחנו מתאים ושזה לא יילך ושאני לא רוצה הוא אמר לי שהוא מעוניין בי ושהוא כן רוצה שיהיו עוד פגישות.. אבל אני מרגישה מושפלת ממה שהיה. כתבתי לו שאני חשבתי שהוא נסיך וגנטלמן ושהוא ממש מצא חן בעיניי בטלפון ובפייסבוק אבל בפגישה התאכזבתי נורא. הוא אמר לי שאני צודקת ושהוא במשמרת ומאז לא דיברנו. עכשיו השאלה שלי מה לעשות להיפגש איתו לדייט שני ולתת לו עוד הזדמנות? או להתרחק ממנו כמו מאש? הוא נראה טוב ואני גם לא פחות ממנו הוא גם החמיא לי ואמר לי שבמציאות אני יותר יפה. יש לציין שגם בשיחות שלנו בטלפון ובהודעות דיברנו קצת על סקס כי הוא אמר לי שהוא מסתערב ובלילה הוא הולך לעצור ערבים שעושים בלאגן אז אמרתי לו סתם בצחוק מתי אתה בא לעצור אותי? אז הוא אמר מת לעצור אותך וזרם עם זה.. אולי בגלל השיחות האלה זה הביא אותו לעשות פגישה שכזאת? או שבעצם מה שעברתי אתמול היה הטרדה מינית ועוד בתוך האוטו של המשטרה? אשמח אם תעשו לי סדר בבלאגן. תודה לכם אנשים יקרים!!

מגיע לו הזדמנות נוספת?

כן

לא הוא הטריד אותך מינית

אחר??

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"