איך אני יכולה לסמוך על בחורים שוב? משהו בי לא בסדר?

נועה בת 20 | כתבה את השאלה ב-15/05/15 בשעה 18:02

זה ישמע בטח נורא דבילי אני הרי רק בת 20 כל החיים שלי לפני, אבל נפלתי על מערכות זוגיות ממש רעות שנגמרו מהר (חוץ מאחת שהייתה סיוט ונמשכה כמעט שנה וקצת), ברובם היו הטרדה מינית,או בחורים שחשבו שאני רוצה סטוץ ולא הצלחתי להעיף אותם ממני, אובססיביות או פגיעה מילולית, או שפשוט לא נגמרו טוב.
לעבור מערכת יחסים רעה אחת אחרי שנייה שברה אותי לגמרי והיו תקופות שפצעתי את עצמי והייתי בדיכאון קשה מאוד..
הצלחתי לצאת ממערכת יחסים אובססיבית ופוגענית לפני שבועיים והבחור עדיין מנסה לחזור איתי לקשר ולדבר איתי למרות שביקשתי מרחק, אבל אם כמה שלקח לי זמן הצלחתי להעיף אותו מחיי. זה לא אומר הרבה אבל בשבילי זה אומר המון! אני מרגישה יותר טוב עכשיו, מטפלת בעצמי וחזרתי לתפקוד.
אני נורא מפחדת ממערכות יחסים הבאות. אני יודעת שאני צעירה, יש לי עוד הרבה מלפניי, עוד לא קיימתי יחסי מין (אני בתולה.. ההטרדה מינית הייתה בגדר נגיעות לא נעימות ולא מרצון) ואני לא רוצה את העתיד הקרוב עם בחור.. אני מפחדת שאני אבלה הרבה שנים בלי קשר, או שאפול על קשר לא בריא שוב- אני מפחדת מגברים כבר..
אני לא יודעת מה יכול לשנות את המצב, חוץ מלדבר על דברים ולפתוח את זה עם אנשים, אבל איך אני יכולה לסמוך על בחורים שוב?
אני יודעת שלא כל הגברים פוגעים ורעים וכ'ו, אבל 3 קשרים אחד אחרי השני (בלי קשר לבחורים שהחליטו שאני מעוניינת והטרידו אותי) הורידו את הרצון למערכות יחסים או את הביטחון מול אנשים.
האם משהו בי לא בסדר? אף פעם לא רמזתי להם שאני מעוניינת למשהו מיני, או התלבשתי חשוף. אולי זה רק מזל? אני כבר לא יודעת.
איך יוצאים מהפחד והמעגל הזה? אשמח לכל עצה ועזרה..

עדכון מנועה, שואלת השאלה 2015-05-15 19:29:41

רק רוצה להבהיר שאני יודעת שהרבה גברים הם לא כמו הגברים האלה שפגשתי, אני לא מכלילה אף אחד, רק פגועה ומקווה שאוכל להשתקם, אבל המחשבה שבחור ייגע בי או כל אחד דוחה אותי ואני מאוד מפחדת.. אבל תודה על התמיכה מכל התגובות:)
שמור עדכון