דלוק על החברה של החבר הכי טוב, איך להתמודד?

האנונימי בן 15 | כתב את השאלה ב-05/05/15 בשעה 22:55

שלום לכולם, אז ככה, יש לי ידידה שאני מכיר אותה כמה שנים כבר, והקשר שלנו היה בנוי בדרך כלל על יחסים של ידידים הכי טובים, עד לאחרונה שאני נדלקתי אליה ..
באחת מהשיחות שלנו בתחילת שנה היא סיפרה לי על זה שהיא פגשה את החבר הכי שלי, ואני כל כך שמחתי בשבילם, וחיברתי ביניהם וסוג של שדכתי ביניהם, עד שהתחלתי להצטער אל זה ...
אני ממש אוהב אותה, היא הבן אדם היחידי שמבין אותי, שתומך ועוזר, והיא כל כך יפה, שזה בכלל בונוס.
ונורא קשה לי להסתיר את אהבה שלי כלפייה, כי שאנחנו מדברים עכשיו, ואני קצת מנסה להתעלם ממנה, אז היא באה אליי באופן של מהקרה?
למה אתה מתייחס כלפיי ככה?
ואין לי ממש מה להגיד לה, ואני רק פוגע בה, ואני לא רוצה את זה ככה, כי חשוב לי הקשר איתה. ואני מרגיש שאני ממש נקרע בין מה יותר חשוב לי...
מה לעשות? לספר לחבר? הוא ממש יכול להתעצבן.
לספר לידידה? היא יכולה לספר את זה לחבר,ואז הוא ממש יתעצבן.
בבקשה תעזרו לי . זה ממש חשוב לי.

מה לעשות?

לספר לחבר

לספר לידידה

לא לספר לאף אחד