אמא שלי הורסת לי את החיים! איך אפשר ללמד אותה לקח?

יעלי בת 23 | כתבה את השאלה ב-05/05/15 בשעה 21:33

היי אנשי apspeople,
אני כותבת לכם ואני פשוט בוכה! אמא שלי הורסת לי את החיים.
יום שלישי היום וביום חמישי יש לי מבחן שאני צריכה ללמוד טוב אליו! אני רוצה להצליח בלימודים האלו אבל יש דבר 1 שמקשה עלי, וזה המשפחה שלי!
הם פשוט נוראים ואני מתוסכלת!!
יש 3 נושאים ללמוד למבחן וחילקתי את שלושת הנושאים ללמוד כל יום שני שלישי רביעי ולבוא בחמישי ברוגע
אממא אמא שלי לא יודעת מה כואב לה למה היא נגדיייי כל הזמן!?!? לא מפסיקה לצעוק ולדבר בקולי קולות, לעבור לידי
הכל בכוונה
הריכוז שלי והרצון לחיות ללימודים האלה שואף ל - 0 !!
הפסקתי ללמוד להיום בגלל המשפחה הזאת והלך לי התכנון!!!!
מחר אצטרך ללמוד את שני הנושאים בלחץ עוד יותר (ומכורח הנסיבות אני יכולה להתחיל ללמוד רק ב 16.00 אני רק בוכה מלחשוב על זה!!! זה לא אמיתייייייי!!!!!!) ומי אמר שמחר יהיה לי שקט ?!?!? יאו

מה אני יכולה לעשות?!?!?
אני מרגישה כבר כאבים בחזה מהלחץ שאני כן יכולה והיא פשוט שמה לי מחסומים!!!!! ושאני עומדת להשתגעעעעעעעע
בא לי פשוט להעלם אבל אני כן רוצה להצליחחחחח אני יכולה!!!!!!!!!!
/:

עדכון מיעלי, שואלת השאלה 2015-05-08 17:26:45

היי, אני בהלם! ממש לא ציפיתי לתגובות כאלה מאנשים! ריגשתם אותי מאודדדד

המצב נשאר כמו שהוא.
עברתי את המבחן אבל אני ממש בדאון כי יכלתי יותר כי באתי בלחץ!
עכשיו כניסת שבת ואני חייבת ללמוד ואני רק בוכה
אין ספריה בשבת הרי!
אין לי פתרון ואני מרגישה ממוטטת כבר שכל החברות מסביבי בבתים שקטים ומצליחות ואני רק לא רוצה לחיות עח לחץ שכזה!!
רוצה חיים אחרים !
שמור עדכון

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"