עשיתי טעות וסיפרתי ליועצת שאני בולמית

לינוי בת 17 | כתבה את השאלה ב-03/05/13 בשעה 16:11

אני בת 17 .יש לי אנורקסיה-בולמיה וירדתי הרבה. הייתי כמעט 100 ועכשיו אני 67.. ואני מתכננת לרדת עוד ל45 (על גובה 1.64) .. ואני לא הרבה זמן ככה. רק מהקיץ..
עשיתי טעות וסיפרתי ליועצת . והיא אמרה לאבא שלי שצריך להסתכל עליי ושהיא דואגת מהירידה במשקל שלי.
אני לא מתכוונת להפסיק לרדת במשקל. בהקאות אולי אני אפסיק כי זה פוצע לי את הגרון מאוד וגם אומרים שזה הורס שיניים וגם זה ממש מטומטם ומראה שאני חלשה. אבל כל קילו שאני יורדת וכל חיוורון שהיא רואה עליי היא נהיית מוטרדת יותר . ואני מפחדת שזה יגיע לגורמים של צבא ויפגע בי כי יש לי נתונים גבוההים ואני מתכוונת להתגייס למשהו טוב ולא מגייסים בנות עם הפרעות אכילה. וניסיתי להפסיק עם זה ואני לא מסוגלת. אם אני מפסיקה להקיא אני מפסיקה לאכול. והייתי ב4 טיפולים פסיכולוגים והפסקתי כי זה עושה לי ממש ממש רע .
ואני לא יודעת מה לעשות. דפקתי הכל . אני מכורה לצומות, למשלשלים, להקאות. אני לא יכולה לספר למישהו. כבר הרסתי כשסיפרתי ליועצת ואם אני אגיד לעוד מישהו אני אמות. אני לא יודעת מה לעשות כבר. ואני לא יכולה שיעצרו אותי מלרדת במשקל.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"