שוב נכשלתי בפסיכומטרי, נמאס לי כבר!

נעם בן 19 | כתב את השאלה ב-02/05/13 בשעה 17:55

אין לי כח לזה, אני לא רוצה לעבור את זה שוב!
נכשלתי פעם שנייה בפסיכומטרי, מה זאת אומרת נכשלתי? לא קיבלתי את הציון שאני צריך. מה זה אומר? לא למדתי שוב פעם טוב.

די! נמאס לי כבר... אני באמת באמת באמת במצב של נקודת שבירה, פעם ראשונה עשיתי את זה בין י"א לי"ב, שם בכלל לא השקעתי לא למדתי כלום, זה היה ביזבוז. כמובן שגם הציון היה ככה.

עכשיו עשיתי את פברואר האחרון, ושוב, ביזבוז. למרות שהשקעתי מעצמי כמה שיכולתי, ישבתי על זה שעות... שוב, לא. לא הגעתי לציון המבוקש.

למה אני מבואס עד כדי כך? כי אבא שילם לי על הכל. על הקורס ועל המבחן. ולא רציתי לאכזב אותו.. וכן הנה, זה קורה. אני פוחד להגיד לו אפילו ששוב פעם לא הצלחתי. אני לא יודע מה אני הולך לעשות מעכשיו ואיך להגיד לו. אני לא רוצה להגיד לו את זה בכלל. לפני כמה דקות הוא שאל אותי אם קיבלתי ציון, אמרתי לו לא, כי באמת לא ידעתי אם קיבלתי, אתמול בדקתי ולא היה, עכשיו נכנסתי הרגע והיה. רע!
חוץ מזה עכשיו אני אצטרך שוב פעם לעבור את המבחן ואת הקורס והכל ביחד ואין לי כח לחזור על זה שוב. שוב פעם כיתה עם 30 איש, מורה אחד שעושה את עצמו מתחשב בכולם אבל מצחיק, לא. שוב פעם לחזור ללמוד ועוד סימולציה והנה עוד אחת ובכולם אתה לא מצליח להגיע ליעד שלך ומוריד לך את הרצון להמשיך...

אני לא יודע מה לעשות, באמת...

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"