הוטרדתי מינית אבל אהבתי את זה ולא התנגדתי, מה לא בסדר בי?

אוריין בת 17 | כתבה את השאלה ב-29/04/15 בשעה 13:35

ביום ראשון הוטרדתי מינית. אני חושבת.
העניין שזה לא הטריד אותי .. להפך !

ביום ראשון בסביבות השעה 9 הייתי בדרך חזרה הביתה מהעבודה באוטובוס ישבתיי במושבים של השניים האחרונים והתיישב לידי אדם בערך בשנות ה20 המאוחרות לחייו , למרות שהיינו באחת התחנות הראשונות ועוד היה מספיק מקומות פנויים.

הוא התיישב קרוב מידי אני הייתי עם טייץ וישבתי רגל על רגל , היד שלו הייתה קרובה יותר קרובה לשטח שלי מתחת לרגל המורמת וכל פעם הוא שיחק איתה והביא אותה יותר אחורה (לכיוון התחת) בהתחלה קצת נבהלתי וכשהוא שם לב הוא הוזיז אותה ולאחר מכן החזיר שוב בעדינות ..
העניין הוא שאחרי שנבהלתי נהנתי מזה ויותר מיזה גם זזתי קצת שיוכל להגיע אל התחת והוא הגיע ותפס, ואז עצרתי את עצמי זזתי והורדתי את הרגל לישיבה עם פחות גישה הוא הוזיז את היד וככשהזיז התאכזבתי קצת
לאחר שתי דקות הניח אותה על הברך ואני שוב נתתי לו גישה ופישקתי את הרגליים הוא הגיע למעלה ונגע נגיעות קטנות .. וזהו זה לא המשיך יותר כי כבר הייתי צריכה לרדת. וכשקמתי לצאת שמתי לב שהרוכסן שלו פתוח והוא עפ היד על החבר שלו שעמד (לא שמתי לב לזה קודם כי לא הסתכלתי עליו הייתי עם הפנים לחלון)
הוא סגר אותו וכשיצאתי מהמושב הוא חייך אלי קרץ והעביר את היד על התחת שלי במהירות.

אני יודעת שהייתי אמורה להרגיש מוטרדת וככה הרגשתי בהתחלה אבל אחר כך שמתי לב שאני אוהבת את זה והתחרמנתי מזה וכשהגעתי הביתה שמתי לב עד כמה הייתי רטובה.
וזה משגע אותי כי אני לא אמורה להרגיש כך , להנות מזה מה לא בסדר בי ? למה מישהי אחרת הייתה נגעלת מזה , נרתעת ואני רק רציתי עוד. (והמת שמהמעט שהסתכלתי עליו הוא היה נראה לא רע)
זה גורם לי לחשוב מה עם הייתי נאנסת ? גם מזה הייתי נהנת ? כשאני חושבת על זה זה מחליא אותי , אבל מה שהיה באוטובוס גרם לי להרגיש מוזר , אהבתי את זה. ואם היו אומרים לי לפני שהייתי אוהבת וזורמת עם דבר כזה לא הייתי מאמינה.

מה זה אומר עלי ? מה לא בסדר בי ?

אל תשפטו אותי , גם בשבילי זה מוזר.
תודה לעונים ולעוזרים

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"