היא שיקרה לי ועכשיו אני מפחד להיפגע שוב, מה הלאה?

יוחאי בן 20 | כתב את השאלה ב-25/04/15 בשעה 15:19

אז ככה פרסמתי לא מזמן אירוע שקרה לי עם ידידיה ממש טובה של שנים נהינו ביחד והכול היה מעולה פשוט מדהים עד סופש אחד שלא יודע מה עבר עליה אני יצאתי עליה בקטנה ויאצית חונק ואובססיבי מידי אבל אהבתי אותה החזרתי אותה לישון לבית
למחרת גיליתי שהיא לא הייתה בבית שהיא הלכה לאקס לבית היא הכחישה בהתחלה אבל ידעתי שזה שקר
ואז היא פשוט סיפרה לי שכן היא הלכה לחברה שלה שהיא אחות שלהאקס הוא ליווה אותה למטה הסתובב ונישק אותה (יש אמון פה אבל לא לגמריי) בכול מקרה גמרתי את זה ואל נתתי לה הזדמנות בכלל לדבר ואז היא פשוט לא הפסיקה פשוט שבוע שלם של מרדפים וסליחות ולי לא היה אכפת הסברתי לה שלא יחזטור בנינו לעולם זהו נגמר עברתי יום אחד היא הגיע לעיר שלי והייתה אצל חברה כיוון שלא יכלה לשרוד את הכאב והבדידות בבית לבד ופשוט הבנתי שהיא לאאוכל שהיא רק בוכה ומצטערת וזה פעם ראשונה שהיא ככה אי פים אז הלכתי לפגוש אותה דיברנו הרגשתי חזק יותר אבל משהו בי האמין שהיא במת מתחרטת ובאמת וסבלת כאב לי לראות אותה ככה באותו ערב פשוט הגעתי להחלטה אמרתי לה בואי לפה חברות שלא אמרו לה אל תצאי סמרטוט והיא בכול זאת באה היא ישבה שם וחטפה מילים הכי קשות שאפשר והיא במקום ללכת קמה וחיבקה אותי אמרתי לה שאני נותן לה צאנס להוכיח לי שאם היא אוהב באמת ובאמת מצטערת ובאמת היא רוצה להשתנות בשבילה ולא בשבילי אז תנסי אבל אני לא אוהב אותך לא מאמין לך ולא סומך עלייך אני יבדוק כול צעד שלך וברגע שלא יתאים לי משהו אני זורק אותך טעות אחת קטנה היא מחקה את כול האנשים האלה הרעים ופשוט באמת מחקה הרבה אנשים מהחיים במשך כול הדרך רק מילים לא יפות ולא אוהב ולא כלום אבל באתי אליה והייתי אצלה דיברנו על הכול וכן חזרנו אבל בצורה כזאת אני רוצה חודש חודשיים לראות אם זה באמת השתנה או לא אם היא משקרת או לא היא לא מפחדת לתת לי את הטלפון לבדיקה היא אומרת שכול מה שהיא עוברת זה מגיע לה ובצדק וכשהיא אומרת שהיא אוהב אותי אז אני אומר לה שאני לא ואני פה בשביל הכיף ואני לא רואה את עצמי כרגע איתה לכול החיים עד שתוכיח לי שאני באמת יכול לפתוח תלב וגם כשאר אנחנו סתם שוכבים ורואים סדרה או נהנים אז באמת אין דאגות ואני מאמין לה והיא מיצדה אומרת שאם אני רוצה לצאת ולראות עולם ולהיו עם אחרות אז אני יודיע לה כול מחשבה שלה היא אומרת היא באמת מצטערת על מה שעשתה ואני פשוט אומר לה מעביר אותה ייסורים כרגע והיא עומדת בהם וזה הגיע למצב שהיא שמרה מפרט שלי אצלה בחזייה כול הזמן ופשוט לא מוכנה לוותר אומרת לי שאם אני בכול זאת לא משנה מה לא יכול להמשיך אם זה אז להודיע והיא תשחרר אותי ואם כמה שאני רוצה להאמין למה ושוב לאהוב ושוב שיהיה טוב זה קשה נכון הזמן עושה את שלו אבל מה עם עכשיו עכשיו כשכואב ומבולבול כי אני מחפש סיבות להשאר כיף לי איתה ואני כן רואה שינוי אבל פשוט פוחד להפגע ....אני ישמח אם מישהיו יתן לי טיפת אור ודרך אגב מאז הסקס פשוט הרבה הרבה יותר טוב אם פעם היא הייתה יבשה היא לבד יוזמת והיא אומרת תבוא ואני יפנק ויפצה מהבחינה הזאת כן והיא באמת שואלת את דעתי בכול עיניין וכן היא יודעת למה היא נכנסת והיא מוכנה להיות חנוקה העיקר להוכיח לי והיא אומרת שכן יהיה לה קשה לפעמיים אבל היא יודעת שהיא לא תפגע בי יותר בצורת של לשקר וללכת מאחוריי הגב אני נסעתי לבסיס היום והיא אמרה אין לי טעם להשאר פה אני חוזרת לעיר שלי לבית שלי כי אתה לא פה וכן זה ככה אבל פשוט קשה ואני מפחד שהיא מדברת אם מישהו אחר ומסתירה והיא ...היא מבינה את זה ואומרת שפשוט כן זה ככה והיא לא מתחננת לצאנס היא רק מבקשת זמן להוכיח אבל אם קשה לי מידי אז שאני יודע והיא תשחרר אותי טוב לי איתה אבל באותו זמן כולכך קשה...