לחזור לאקס הכי גרוע בתולדות האקסים? כי אין לי מה להפסיד יותר?

לינור בת 20 | כתבה את השאלה ב-24/04/15 בשעה 22:16

אין לי עם מי להתייעץ כי כל הסובבים אותי אומרים שאני והאקס לא טובים ביחד אחד לשני...ואני יודעת אבל...................

אני קנאית..ממש כי כל הזמן נכוויתי בקשרים וגם הכאבתי בעצמי לא סומכת על בנים בכלל גם לא הם לא עליי (אני לא אשחק אותה פה תמימה זה דו-צדדי...לא מביאה את הצד של המסכנה דוגרי) עכשיו בגלל שאני ככה וגם ככה אליי היו מקווה שלא תבואו עם תגובות של זלזול אם את ככה והם ככה למה אני מצפה..וכו' - לא מצפה לחתונה +ילדים זה בסדר...רק רוצה לשמוע אם אתם חושבים למרות הכל שכדי שנהיה שוב כי שנינו עם דפקה....
היינו כ10 חודשים יחד..בתחילת הקשר הוא יצא למסיבה בלעדיי ושם התחיל עם חברה שלי (לא ידע שהיא חברה שלי)...ראיתי שהם נהייו חברים בפייסבוק שאלתי אותה מאיפה היא מכירה אותו אמרה לי שהתחיל איתה וכו ניסה להשיג...
פתחתי עליו בעניין ולא שתקתי על זה ונפרדנו למרת שהוא ניסה לחרטט אותי ולשחק אותה שהוא אותי רוצה באמת וייפות שלא ניסה כלום..
אחרי חודשיים נפגשנו במסיבה חזרנו לדבר וכו' וחזרנו ...
גילית שבזמן שלא היה איתי התחיל עם עוד חברות שלי שגם לא ידע...ואחכ שהוא ידע ולא היינו ביחד המשיך להתחיל איתן להשיג זיון...
ואז שוב נפרדנו. הייתי שוב במסיבה והוא היה וראיתי את מה שסיפרו לי צייד..הבחור בכל מקרה ברגע שראה אותי רדף אחריי הלכתי ממנו בא שוב מנסה להיות איתי נדבק ממש עזב את הבחורות שלו בשבילי...כמובן שלא עניין אותי.
עכשיו אני חייבת לציין..יש לו רגש אליי מה שאין לו לבנות שמתחיל איתן על ימין ועל שמאל אבל הוא לא רגיל לקשר והטבע שלו כל החיים ככה להתחיל עם כמה שיותר לעשות כמה שיותר...עד שפגש אותי חח..לא אני לא אשחק אותה בטנובלה והמשיך עם שלו פשוט גם פתאום נקשר לבחורה מה שלא קרה לו קודם.
היינו שוב במסיבה והוא עקב אחרי ניסה פה שם..כן התנשקנו ואז החלטתי שלא אמשיך במשחק שלנו.. ואז פגשתי מישהו אחר שאני מכירה שהתחיל איתי פעם וקצת התייחסתי אליו לא יפה הייתי איתו התנשקנו ...ממש והאקס כעס ואז התייחס אליי לא יפה כמו זונה שלו מצטערת על המילה רבנו פיצוץ...רציתי להחזיר לו על כל החברות שלי כל היחס הדוחה שלו (שלא הרווחתי איך הוא הוריד לי מהכבוד מספיק חפרתי) התחלתי עם חבר טוב מאוד שלו מול העיניים שלו וזה עשה לי טוב אין מה לאמר. זהו נגמר בינינו עבר יותר מ4 חודשים ראה אותי .... דיברנו ולא יודעת למה הוא עדיין מרגיש אליי משהו למרות כל מה שהוא עושה ואני גם.......
אבל יותר מרגש אני לא סולחת לו והוא לא לי ואנחנו ביחד מפחידים
איך עוברים הלאה ממנו אם זה לא עבר שיצאתי עם אחרים,לא עבר עם הזמן לא עבר ולא עובר?? הגעתי למסקנה שעם כל הזמן שעבר וכל זה שהמשכתי לא עובר לי אולי אחזור אליו למרות כל החרא.......

עדכון מלינור, שואלת השאלה 2015-04-25 01:00:20

הייתי צריכה לשתף לדוג' כאן אצל זרים כי בואו נגיד שהחברים שלי לא אוהבים אותנו יחד (קשר לא בריא..)
כל המתחכמים...תחסכו באתי לשתף לא לקבל את התגובה "המצחיקה" שלכם בשביל לייק על חשבון המצב שלי...
בכל אופן רציתי לאמר שתודה למגיבים ואמרתי..אני לא יודעת מה אני רוצה אני כן יודעת שהוא לא בן הזוג האידיאלי (מחמיאה לו...אפילו) וגם אני לא..
והגעתי למסקנה לחשוב לחזור אליו כי ממילא אני לא מאמינה בגברים..ביחס טוב (שהוא כנה) ולא רק כדי לזיין הכל חרטה הכל מזוייף שקרי..
כבר לא אכפת לי לפחות יש לי רגש אליו מאשר סתם להיות עם כאלה שאין לי
חברות/ים שלי כמובן לא האנשים לספר כרגע אז תודה למי שענה (ששיתפתי...
שמור עדכון

לחזור?

לחזור

לא לחזור