אנסו אותי לפני חצי שנה וצוחקים עליי בבית הספר, איך להפסיק את זה?

בר בת 15 | כתבה את השאלה ב-24/04/15 בשעה 14:43

לפני כחצי שנה יצאנו למועדון שחברה השכירה תמקום כדי לחגוג יומולדת ויצאנו ברגל לטייל והלכתי לבד לדבר בפלאפון ו3 בנים משכבה י'ב תפסו אותי ואנסו אותי וכולם יודעים מזה ביגלל הסיפור עם המשטרה והחקירות ולא הלכתי חודשיים לבצפר ושחזרתי הסתכלו עלי מוזר ועבר כבר חצי שנה ובבצפר לפעמים יורדים עלי שאנסו אותי ואהבתי אתזה וילד אחד אמר לי שמרוב שאהבתי אתזה הוא שמע גניחות עד לבית שלו ואיך ההרגשה להיות פתוחה דברים כאלה...וחוץ מזה אני ירדתי ממוצא 80 ל52 אני מעשנת מאז שותהה בעיקר עם חברים לא מהעיר שלי הם לא יודעים מה קרה בקיצור מה לעשות מה אני אשמה שצוחקים עלי בבצפר?יכולתי למנוע אתזה לרוץ משם או משהו וזה לא היה קורה לי ההורים שלי לא אכפת להם אין לי פסיכולוג או משהו הם לא שמים עלי כל יום מנסים לשכנע אותי ללכת לפנימיה מה לעשות??אני מיואשת