הבטן מרעישה בלי סוף וזה מעמיד אותי במצבים מביכים, ללכת לרופא?

מאיה בת 18 | כתבה את השאלה ב-19/04/15 בשעה 17:11

הבטן שלי כל הזמן מרעישה ומוציאה כל מיני רעשים מצחיקים . זה כ"כ מביך!!!
זה קורה כל הזמן ,לפעמים חזק ולפעמים חלש אבל כל יום ומלא,גם כשאני שבעה וגם כשאני רעבה,אני לא יודעת מה זה.. זה כבר ככה 5 שנים!!!
היא מרעישה בעיקר כשיש שקט ובתנוחות מסויימות,למשל כשאני שוכבת על הגב אני מרגישה כאילו שיש לי מלחמה בתוך הבטן,דברים זזים שם והיא מוציאה קולות מגעילים..
כל פעם שיש שקט,למשלבמבחן הא מתחילה להרעיש ופתאום שומעים גגררררררר.. חח וכל מיני כאלו ואני,בא לי לקבור את עצמי ,זה מעמיד אותי במצבים ממש מביכים. העניין הוא שזה לא מרעב,אז אני לא מבינה ממה זה?
5 שנים שאני סובלת מזה אבל מתביישת לפנות לרופא כי אני מתביישת לדבר על זה ולא יודעת איך להסביר לו. (אני גם מפחדת שהוא ייבקש ממני לשכב על המיטה הזאת שם,של הרופא והיא תתחיל להרעיש)
אני מוצאת את עצמי לובשת שכבות על שכבות,וסוודרים בשביל שזה לא יישמע חזק כ"כ אבל כבר נמאס!!
אני מוותרת על הרבה דברים בגלל זה -לא הולכת לקוסמטיקאית כדי לעשות גבות(כי הבטן מרעישה וזה מביך),נמנעת מללכת לרופאים, ממעיטה להיכנס לשיעורים,נמנעת מלצאת לטיולים השנתיים (כי כל הלילה היא מרעישה כשאני במיטה )..ובכללי ממקומות שיש בהם שקט.
אני מבינה שזה לא נורמלי ואני חייבת עזרה..ללכת לרפא? ואיך לדבר איתו?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה
כשזה מגיע לבריאות... העצות שלנו יכולות לעזור, אבל לא מחליפות ייעוץ רפואי

  • בטעינה...

עוד ממדור "שומרים על הגוף"