אחרי קשר ארוך מפחדת ממגע מיני עם מישהו חדש, איך לשחרר את הלחץ?

אנונימית בת 22 | כתבה את השאלה ב-19/04/15 בשעה 17:04

היה לי בן זוג 6 שנים
ונפרדנו כי לא התאמנו... הוא הראשון שלי היה ועכשיו שאני הכרתי מישהו חדש זה מוזר לי כל כךךך... אני מרגישה אשמה וקצת זנותית להתחבק איתו במיטה ושהוא נוגע בי ... פעם אחרונה שהיינו ביחד זה רק נגיעות ונשיקות ....מה לעשות כדיי לשחרר תלחץ? זה בעיקר לחץ מהחינוך שקיבלתי מאוד שמרני...
או שבאמת זה לא בסדר ככה אחרי חודשיים ללכת עם אחר? אמא שלי חופרת לי שיש מחלות בחוץ ושאני לא צריכה בכלל לקיים יחסי מין שזה דבר מיותר .. היא הורגת לי את הביטחון וגורמת לי להרגיש רע.... יש הריי קונדומים ובדיקות לפני שעושים משהו ....

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"