הסקס לא מהנה; הוא לא מנסה לגרות אותי ומתנהג באגואיסטיות, איך לשתף אותו בזה?

עצובה בת 19 | כתבה את השאלה ב-19/04/15 בשעה 18:50

לפני שבוע וחצי קיימתי בפעם הראשונה יחסי מין
לפני שקיימנו עשינו כמה דברים מיניים וגמרתי ברוב הפעמים
בפעם הראשונה שקיימנו כאב לי נורא עצרנו כמה פעמים והמשכנו עד שגמר..כשהוא גמר צפתי שהוא עכשיו התעסק בי ויגרום לי לגמור אבל לא, נקנו תסדינים והלכנו לישון..
מאז אותה פעם עשינו את זה עוד 4-5 פעמים ואני פשוט מתוסכלת..אני כן חרמנית ואני כן רוצה לעשות את זה איתו...אבל נמאס לי שזה מתחיל ב2 דק של נגיעות לראות שאני רטובה ואז ישר הוא מחדיר זה ככ כואב לי ולא מהנה בין לבין הוא לפעמים משתמש ברוק וזהו..הוא לא מנסה לגרות אותי כמעט בכלל זה מרגיש לי ככ אגואיסטי ולמרות שאני כועסת עליו בקטע הזה, לדעתי אני אשמה אני זו שלא משתפת ולא אומרת לו שאנלא נהנת..זרקתי כמה הערות אחרי שממש כאב לי וראיתי איך הוא התאכזב..כנראה אנלא יודעת איך לבטא את עצמי..אני בספק אם הוא יודע שאנלא גומרת..
הבעיה במערכת יחסים שלנו שהוא כמעט בהכל הדריך אותי וקשה לי פתאום לפתוח הכל מולו ולהראות לו איפה כדאי להשתפר..כאילו אני פתאום זו שיוביל זו שמבינה יותר..בכל הפעמים שקיימנו הוא שאל אותי אם כואב לי ואם אני רוצה להפסיק בדרכ אמרתי את האמת אבל בפעמיים האחרונות פשוט שתקתי ואני סובלת עד עכשיו מכאבים נראלי שאפילו נפצעתי..
אנלא יודעת למה זה ככה ואנלא יודעת למה אני ככ חוששת מלשתף אותו..אני יודעת שהחשיבה שלי מעוותת ..
אני פשוט מתוסכלת..כואב לי נורא פיזית כואב לי גם נפשי
לא ככה חשבתי שאחווה את הסקס הראשון שלי..

נ.ב כל פעם שעצרנו את החדירה הוא לא ניסה דברים אחרים..ולמרות שאמרתי בו נמשיך הוא אמר לי שלא כי כואב לי..
אבל אפילו אני שאני חסרת נסיון והוא כן שכב והתנשא אמור לדעת שיש עוד דברים חוץ מחדירה שאפילו יותר מהנים..
בבקשה תייעצו לי מה לעשות אני מתוסכלת ועל סף דמעות..נמאס לי מהמצב

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"