רוצה לנסוע למשלחת בחו"ל, מחפשת עבודה כדי להקל על ההורים, איך למצוא משהו מתאים?

מישהי בת 13 | כתבה את השאלה ב-18/04/15 בשעה 23:18

היי,
אני בת 13 וחצי בכיתה ח ואולי נוסעת עם כיתות ט' למשלחת לגרמניה בקיץ בגלל מקומות פנויים. (אני לומדת גרמנית). הטיול הוא ל10 ימים ויחסית למספר הימים שהוא, הוא יחסית זול וגם אחותי הגדולה אמרה לי. אבל אני עדיין רוצה להקל על ההורים שלי בגלל שיש לנו הוצאות רבות, וגם אנחנו רוצים לצאת לטיולים בחופש ואולי לנסוע לחול, אבל אני לא רוצה שהנסיעה שלי תכביד עליהם בגלל הסכומים (אני גם צריכה כסף לשם). אז חשבתי שכדאי לי להתחיל לעבוד כבר מעכשיו (אני לא יכולה לעבוד עדיין כי אני לא בת 14 אבל אני יכולה כבייביסיטר ועוד) ועם הכסף שארוויח, להביא להם. עכשיו, אני מפחדת לעשות בייביסיטר כי אני לא כל כך טובה עם תינוקות ואין לי ניסיון, ואני גם מפחדת שיקרה משהו. גם דוגיסיטר זו אפשרות אבל יש לי כלבה בבית ורוב הסיכויים שלא ירשו לי לשמור על כלבים בבית. הרעיון הכי הגיוני וטוב בשבילי זה דוג ווקר. חשבתי אז כמה כסף לבקש לנגיד 10 דקות, רבע שעה, עשרים, חצי שעה, שעה ועוד?
וגם לצאת לטיולים עם כלבים ולשים להם אוכל ומים בקערות כשהבעלים שלהם מחוץ לעיר או לא יהיו בבית הרבה זמן זה גם בסדר? וכמה לקחת על זה? ואיך לנסח את זה בהודעה? ויש לי ניסיון עם כלבים.
ואם למישהו יש רעיונות לעבודות קטנות אני אשמח לשמוע :]