מרוויח כסף בצורה לא הוגנת אבל לא פוגע באף אחד, מוסרי?

מהורהר בן 20 | כתב את השאלה ב-16/04/15 בשעה 11:50

אני בן 20, ובזמני הפנוי אני מהמר על ספורט באינטרנט. אני מהמר באתר אחד קבוע (לא אתר ישראלי או אתר שקשור לישראל).
לפני כשנה גיליתי שיש סוג של באג באתר שבו אני מהמר, ואני יכול לנצל אותו כדי להבטיח רווח כמעט בוודאות בחלק מהמקרים. ניצלתי ואני מנצל את הבאג הזה ככל יכולתי, ובזמן הזה הרווחתי לא מעט בזכות העניין.

מדובר ברשת עולמית שמגלגלת סכומים אדירים, מאות מיליונים. הסכומים שאני מרוויח לא מזיזים להם.
האם לדעתכם יש בעיה מוסרית עם העניין? נכון שמדובר ברווח לא בדיוק הוגן, אבל אני לא גונב כסף, אלא רק מוציא את המקסימום במסגרת ובתנאים שהם נותנים לי. הם אשמים בקיומו של הבאג הזה, אני לא יצרתי אותו, האם אין לי זכות מוסרית מלאה לנצל אותו?

מוסרי?

כן

לא

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "פיננסי וכלכלה"