מצורף שיר רקע

הזמן

דווח

נהל

אני הורסת לעצמי בכל דבר שאני אוהבת, מה לא בסדר בי?

ילדה בת 19 | כתבה את השאלה ב-16/04/15 בשעה 14:40

בדרך כלל אני בן אדם מאוד אופטימי, תמיד מחייכת, רואה את הטוב בכל אחד ובכל דבר ולוקחת הכול בקלות ובחיוך-"הכול לטובה".
לאחרונה אני במערבולת. רק נשאבת למטה ולמטה...
אחרי שנתיים מדהימות עם החבר זה נגמר. אני חיילת בודדה ובצבא שובצתי בתפקיד שלא מאפשר לי לעבוד ואפילו לא לטפל בסבתי. למרות שאני אוהבת ללמוד ומוציאה ציונים גבוהים בקלות-לא סיימתי את התיכון וגם לא את הבגרויות.
אני מרגישה שאלוהים מעניק לי כל כך המון דברים טובים ואני פשוט יורה חור בכל דבר שאני אוהבת. יש רגעים שאני מתנהגת כמו ילדה קטנה. אני כל כך רוצה ובו זמנית גם לא רוצה. אני אומרת לעצמי שעדיף לי לא לרצות כי גם ככה כל דבר שאני נוגעת בו רק נובל.
אם אני רוצה אני יכולה לעשות דברים בצורה הכי טובה שיש אבל כשזה מגיע לרגע האמת- אני פשוט בורחת, נעלמת, מסתגרת בחדר עם האוזניות תחובות באוזן, שומעת מוזיקה ימים שלמים ולא עונה לטלפונים ולחברים.
אני לא יודעת או למה אני ככה.. מה לא בסדר בי? למה אני לא מצליחה להביא את הרצונות שלי למעשים? למה מכל משבר קטן אני רק נופלת יותר חזק?
גם אתם הרגשתם ככה פעם? ומה עושים עם זה?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"